ARK: Survival Evolved – A mai napon elstartolt a mobilverzió

Korábban írtunk róla, hogy hamarosan elindul az ARK: Survival Evolved mobilverziója. Nos a nagy nap elérkezett, a játék hozzáférhető a mai naptól Android is iOS rendszereken.

ARK: Survival Evolved - A mai napon elstartolt a mobilverzió

Aki még nem unja a túlélést és ezen belül imádja, ha dinók elől kell menekülni, akkor az ARK: Survival Evolved az ő játéka. Mostantól pedig bárhová magával viheti mobiljáték formájában is, legyen akár Android vagy iOS rendszerű telefonja. Ha ez nem lenne elég, akkor a mobilverzió az ígéretek alapján ugyanolyan játékélményt biztosít, mint a nagytestvére.

A játékban több mint 80 féle dinoszauruszt tudunk nyomon követni, elfogni, megszelídíteni és kiképezni. Csatlakozhatunk több száz másik játékoshoz egy nagyszabású online világban, de akár megpróbálkozhatunk egyedül is a túléléssel a single player módban. Törzseket hozhatunk létre és növelhetjük erőnket különféle holmik legyártásával Maga a játék teljesen free-to-play, de rendelkezik egy prémium előfizetési lehetőséggel (Primal Pass), aminek köszönhetően elbúcsúztatunk az idegesítő reklámoktól és speciális fenntartott helyeket kapunk a szervereken, dupla XP-t kapunk és egy kis ikont is kapunk a nevünk mellé, hogy mindenki lássa mi aztán nem sajnáljuk a pénzt.

A játékot megtaláljátok az App Store-ban és a Google Play Áruházban.