Argo – Új ingyenes shooter a Steamen!

Az Argo egy új free-to-play first-person shooter, ami néhány napja startolt el Steamen. A játék a Bohemia Interactive gyermeke, akiknek többek közt a DayZ-t is köszönhetjük.

Argo - Új ingyenes shooter a Steamen!

Az Argo-ban a Clouds és a Flames alkotják a két rivális frakciót, akik közül választhatunk. Természetesen egy egyszerű kis zsoldosként kezdünk bele a játékba, ám ahogy gyarapodik a meccseink száma, úgy gyarapodik a tapasztalatunk is a veteránná haladás útján.

Argo - Új ingyenes shooter a Steamen!

Minél több a tapasztalat, annál jobbá és erősebbé válhatunk, köszönhetően az új fegyverek és képességek feloldásának.

Természetesen nem meglepő módon a célunk az ellenséges csapat likvidálása. Erre három játékmódban van lehetőségünk. A Clash játékmódban két csapat harcol egymás ellen, különböző harci küldetések teljesítése érdekében. A Link módban pontok elfoglalása a cél, míg a Raid módban az egyik csapat célja, hogy a három lehetséges ponton megtalálja a adat terminált, míg a másik csapatnak védenie kell ezt a három pontot.

Lehetőségünk van botok ellen is játszani, de az egyik legérdekesebb dolog a játékban a 3D Scenario Editor. Lehetőségünk van a játékban saját küldetéseket készíteni a beépített forgatókönyvkészítő segítségével.

A játékot megtaláljátok Steamen!