ArgoFPS/TPSHírekKiemelt

Argo – Új ingyenes shooter a Steamen!

Az Argo egy új free-to-play first-person shooter, ami néhány napja startolt el Steamen. A játék a Bohemia Interactive gyermeke, akiknek többek közt a DayZ-t is köszönhetjük.

Argo - Új ingyenes shooter a Steamen!

Az Argo-ban a Clouds és a Flames alkotják a két rivális frakciót, akik közül választhatunk. Természetesen egy egyszerű kis zsoldosként kezdünk bele a játékba, ám ahogy gyarapodik a meccseink száma, úgy gyarapodik a tapasztalatunk is a veteránná haladás útján.

Argo - Új ingyenes shooter a Steamen!

Minél több a tapasztalat, annál jobbá és erősebbé válhatunk, köszönhetően az új fegyverek és képességek feloldásának.

Természetesen nem meglepő módon a célunk az ellenséges csapat likvidálása. Erre három játékmódban van lehetőségünk. A Clash játékmódban két csapat harcol egymás ellen, különböző harci küldetések teljesítése érdekében. A Link módban pontok elfoglalása a cél, míg a Raid módban az egyik csapat célja, hogy a három lehetséges ponton megtalálja a adat terminált, míg a másik csapatnak védenie kell ezt a három pontot.

Lehetőségünk van botok ellen is játszani, de az egyik legérdekesebb dolog a játékban a 3D Scenario Editor. Lehetőségünk van a játékban saját küldetéseket készíteni a beépített forgatókönyvkészítő segítségével.

A játékot megtaláljátok Steamen!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár