Archeage – Tengeri Aréna és egy trailer

Nemrég írtunk az Archeage 4.0 várható újdonságairól, amik között szerepel egy tengeri aréna is, ahol hajócsatákkal űzhetjük el azt unalmat, ha akarjuk. Az XLGAMES, ki is dobott egy kis kedvcsináló trailer-t, had folyassuk rá a nyálunkat.

Archeage - Tengeri Aréna és egy trailer

A koreai szerverekre július 27-én érkezik a frissítés, ahol négy csapat, csapatonként öt emberrel veheti fel a harcot egymás ellen a tengeren. Minden 30-as szintnél nagyobb játékos részt vehet a harcban, ahol négy hajó közül választhatnak majd. Mindegyik hajónak meglesz a maga erőssége, ami a gyorsaságban, a sebzésben, a lő-távban vagy a rendkívül erős ütközési sebzésben nyilvánulhat meg. A csapatoknak nem csak egymással, de a hullámokkal, valamint tengeri szörnyekkel is meg kell küzdeniük. A hosszú várakozási idő elkerülése miatt, a meccsek rövid várakozási idő után indulnak minimum 12 játékossal, csapatonként 4 fővel.

Mindez akár szerverek közötti 12 perces menetekben lesz lejátszható, ahol a jutalmunk többek között egy új játékbeli fizetőeszköz lesz a Medal of Kyrios (természetesen nálunk egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a neve), amit a megfelelő NPC-nél beválthatunk mindenféle hasznos dologra, például hangszerekre, új title-re és sok minden másra is. Íme a teljes kínálat.

Archeage - Tengeri Aréna és egy trailerArcheage - Tengeri Aréna és egy trailer

Archeage - Tengeri Aréna és egy trailer