Archeage, Rift és Trove játékosok figyelem! Hamarosan elveszíthetitek a karaktereitek nevét!

A Trion nagytakarítást tart a játékaiban. Konkrétan az Archeage, Rift és a Trove PC-s verzióját érinti a januári névmustra. Aki rég nem lépett be ezekbe a játékokba, de szeretné nevét megőrizni, az most figyeljen!

Archeage, Rift és Trove játékosok figyelem! Hamarosan elveszíthetitek a karaktereitek nevét!

2018 január 31-el minden olyan karakter nevét “felszabadítják”, a fent említett három játékban, amelyek az elmúlt egy évben nem voltak belépve. Ez egy jó lépés annak érdekében, hogy így X év után végre felszabaduljanak azok a nevek, amik eddig foglaltak voltak (végre csinálhatok egy OrbanViktor-t).

Akik úgy érzik, hogy annak ellenére, hogy esetleg már nem játszanak valamelyik karakterükkel, de mégis fontosnak érzik, hogy a nevük foglalt legyen, nincs más dolguk csupán be kell lépniük a játékba azzal a karakterükkel, amelyiknek szeretnék a nevét megőrizni. Ezt egészen 2018 január 31-ig tehetik meg éjfélig, csendes óceáni idő szerint (UTC -8). Így automatikusan rögzítésre kerül a karakterünk neve.

Azonban nem kell aggódni, a karakterek nem törlődnek január 31-én, csupán a karakter neve tűnik el és a következő belépés alkalmával választhatunk magunknak egy új nevet.

Adjátok tovább a hírt!