ArcheageHírekKiemeltMMORPGRift Online

Archeage, Rift és Trove játékosok figyelem! Hamarosan elveszíthetitek a karaktereitek nevét!

A Trion nagytakarítást tart a játékaiban. Konkrétan az Archeage, Rift és a Trove PC-s verzióját érinti a januári névmustra. Aki rég nem lépett be ezekbe a játékokba, de szeretné nevét megőrizni, az most figyeljen!

Archeage, Rift és Trove játékosok figyelem! Hamarosan elveszíthetitek a karaktereitek nevét!

2018 január 31-el minden olyan karakter nevét “felszabadítják”, a fent említett három játékban, amelyek az elmúlt egy évben nem voltak belépve. Ez egy jó lépés annak érdekében, hogy így X év után végre felszabaduljanak azok a nevek, amik eddig foglaltak voltak (végre csinálhatok egy OrbanViktor-t).

Akik úgy érzik, hogy annak ellenére, hogy esetleg már nem játszanak valamelyik karakterükkel, de mégis fontosnak érzik, hogy a nevük foglalt legyen, nincs más dolguk csupán be kell lépniük a játékba azzal a karakterükkel, amelyiknek szeretnék a nevét megőrizni. Ezt egészen 2018 január 31-ig tehetik meg éjfélig, csendes óceáni idő szerint (UTC -8). Így automatikusan rögzítésre kerül a karakterünk neve.

Azonban nem kell aggódni, a karakterek nem törlődnek január 31-én, csupán a karakter neve tűnik el és a következő belépés alkalmával választhatunk magunknak egy új nevet.

Adjátok tovább a hírt!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár