Archeage – Megérkezett az 5.0!

Végre nagy nehezen megérkezett az Archeage-be az 5.0-ás frissítés, amire már régóta vártunk és talán sikerül általa a mostanában keltett feszültséget enyhíteni.

Archeage - Megérkezett az 5.0!

Az 5.0-ás frissítés igen sok és jelentős változást hozott el a játékba. Érkezett egy új zóna, Western Hiram Mountains, ahol új kihívások várnak ránk az end-gameben. A játék megjelenése óta most először érkezett egy teljesen új skillset a játékba, a Malediction. Ez a skillset leginkább a fekete mágiára fókuszál és az ellenfelek gyengítésére, miközben saját magunkat erősítjük általa. Az új skillset-nek hála újabb 45 class-kombinációt könyvelhetünk el a már meglévő 100+ mellé.

Egy teljesen új Hiram gear is érkezett, amely az Ayanad és az Erenor felszerelések között található valahol az erejét tekintve. Kaptunk egy új Tempering rendszert, némileg átdolgozták a skilleket és az Ancestral szinteket is megnövelték 34-re. Az Abyssal képességeket ne keressük többé, hiszen törölték azokat. Ezek közül néhányat megtalálhatunk az új Malediction skillset-ben.

Aki a változások kimerítő és teljes listájára kíváncsi, az a patch note-ban megtalál mindent.