ArcheageHírekKiemeltMMORPG

Archeage – Jake Song visszatér és rendet vág a játékban

Úgy tűnik a dolgok megváltoznak az Archeage világában, ugyanis Jake Song teljes erőbedobással tér vissza a játék készítésének a folyamatába. Erről egy interjúban nyilatkozott, amiből sok más érdekes infót is kaphatunk a játék jövőjére vonatkozóan.

Archeage - Jake Song visszatér és rendet vág a játékban

Jake Song a Lineage és az Archeage megalkotója saját elmondása szerint a tavalyi évben más projektek miatt nem sok ideje jutott az Archeage fejlődésében jelentős mértékben részt venni, de az idei évtől bedobja magát. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a terv, hogy mostantól kezdve minden hónapra terveznek egy-egy frissítést a játékhoz. Igaz itt nem feltétlen kell nagy dolgokra gondolni, de mindenképp jelentősek lesznek és az eddig csak 3-6 havonta érkező frissítéseket is elfelejthetjük.

Másik érdekes információ, hogy szóba került a Returned és Fairies faj is, amiről már a játék indulása előtt is tudtuk hogy létezik (még ha csak papíron is), de eddig nem sok információt kaptunk róluk. Ezúttal azonban megtudhattuk, hogy tervbe van véve a két új faj beillesztése a játékba és bár ez nem az elkövetkező hónapokban várható, de közép-hosszútávra lőtte be az érkezésüket. Ez még így is elég tág, de talán egy éven belül bekerül a játékba.

Szóba kerültek Auroria még el nem érhető területei is. Elmondása szerint a fejlesztő csapat folyamatosan dolgozik az új területeken, azonban ez nagyon sok erőforrásba kerül, így lassan haladnak vele. Ami a Trade rendszert illeti, ott is lesznek változások, illetve Koreában most Áprilisban érkezett is egy patch a Trade rendszer megreformálására, de továbbra is rajta tartják a szemüket a dolgokon egészen addig, amíg a játékosoknak nem lesz optimális a működése.

A legfontosabb változások közé sorolta a felszerelésből származó különbségek enyhítését, aminek orvoslására egy teljesen új felszerelési rendszer van készülőben.

Mit gondoltok?

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár