Archeage – Jake Song visszatér és rendet vág a játékban

Úgy tűnik a dolgok megváltoznak az Archeage világában, ugyanis Jake Song teljes erőbedobással tér vissza a játék készítésének a folyamatába. Erről egy interjúban nyilatkozott, amiből sok más érdekes infót is kaphatunk a játék jövőjére vonatkozóan.

Archeage - Jake Song visszatér és rendet vág a játékban

Jake Song a Lineage és az Archeage megalkotója saját elmondása szerint a tavalyi évben más projektek miatt nem sok ideje jutott az Archeage fejlődésében jelentős mértékben részt venni, de az idei évtől bedobja magát. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a terv, hogy mostantól kezdve minden hónapra terveznek egy-egy frissítést a játékhoz. Igaz itt nem feltétlen kell nagy dolgokra gondolni, de mindenképp jelentősek lesznek és az eddig csak 3-6 havonta érkező frissítéseket is elfelejthetjük.

Másik érdekes információ, hogy szóba került a Returned és Fairies faj is, amiről már a játék indulása előtt is tudtuk hogy létezik (még ha csak papíron is), de eddig nem sok információt kaptunk róluk. Ezúttal azonban megtudhattuk, hogy tervbe van véve a két új faj beillesztése a játékba és bár ez nem az elkövetkező hónapokban várható, de közép-hosszútávra lőtte be az érkezésüket. Ez még így is elég tág, de talán egy éven belül bekerül a játékba.

Szóba kerültek Auroria még el nem érhető területei is. Elmondása szerint a fejlesztő csapat folyamatosan dolgozik az új területeken, azonban ez nagyon sok erőforrásba kerül, így lassan haladnak vele. Ami a Trade rendszert illeti, ott is lesznek változások, illetve Koreában most Áprilisban érkezett is egy patch a Trade rendszer megreformálására, de továbbra is rajta tartják a szemüket a dolgokon egészen addig, amíg a játékosoknak nem lesz optimális a működése.

A legfontosabb változások közé sorolta a felszerelésből származó különbségek enyhítését, aminek orvoslására egy teljesen új felszerelési rendszer van készülőben.

Mit gondoltok?