Archeage – Hamarosan élesedik a 4.5 Legends Return frissítés

A Trion Worlds és az XLGAMES örömmel jelentik be az Archeage legújabb 4.5-ös frissítését a Legends Return-t, ami a mai napon indul el.

Archeage - Hamarosan élesedik a 4.5 Legends Return frissítés

A frissítés két új progressziós szervert is magával hoz, egyet Európában és egyet Amerikában, a Dragon mountok és a Shadow invázió mellett. A két új szerver Nui és Ezi időzített tartalommal bíró szerverek lesznek, ami annyit tesz, hogy az induláskor alacsony maximális szint és korlátozott tartalom érhető majd el rajta, hasonlóan a játék eredeti indulásához, azonban a főbb rendszerek már mind az új fejlesztéseknek megfelelően működnek majd.

A Marketplace-re vonatkozóan is lesznek korlátozások, annak biztosítása érdekében, hogy a szerverek indulásakor a játékosok párhuzamosan haladhassanak a játék tartalmával, különösebb külső anyagiakat sem mellőző tartalmak nélkül. Az időzített tartalmak több hónap alatt kerülnek feloldásra, így mindenki számára esélyt biztosítva az egyenletes haladáshoz.

A Fresh Start progression naptárat itt lehet megtekinteni. A játékba érkeznek a sárkány mountok, amikkel kapcsolatban korábban már írtunk. Másik nagyobb újdonság a Shadow Invasion, ami egy új rift event, ami world bossok elhalálozásakor jelenik meg. Teljesítéséért ritka alapanyagok és Gilda Star lehet a jutalmunk.