ArcheageHírekKiemeltMMORPG

Archeage – Hamarosan élesedik a 4.5 Legends Return frissítés

A Trion Worlds és az XLGAMES örömmel jelentik be az Archeage legújabb 4.5-ös frissítését a Legends Return-t, ami a mai napon indul el.

Archeage - Hamarosan élesedik a 4.5 Legends Return frissítés

A frissítés két új progressziós szervert is magával hoz, egyet Európában és egyet Amerikában, a Dragon mountok és a Shadow invázió mellett. A két új szerver Nui és Ezi időzített tartalommal bíró szerverek lesznek, ami annyit tesz, hogy az induláskor alacsony maximális szint és korlátozott tartalom érhető majd el rajta, hasonlóan a játék eredeti indulásához, azonban a főbb rendszerek már mind az új fejlesztéseknek megfelelően működnek majd.

A Marketplace-re vonatkozóan is lesznek korlátozások, annak biztosítása érdekében, hogy a szerverek indulásakor a játékosok párhuzamosan haladhassanak a játék tartalmával, különösebb külső anyagiakat sem mellőző tartalmak nélkül. Az időzített tartalmak több hónap alatt kerülnek feloldásra, így mindenki számára esélyt biztosítva az egyenletes haladáshoz.

A Fresh Start progression naptárat itt lehet megtekinteni. A játékba érkeznek a sárkány mountok, amikkel kapcsolatban korábban már írtunk. Másik nagyobb újdonság a Shadow Invasion, ami egy új rift event, ami world bossok elhalálozásakor jelenik meg. Teljesítéséért ritka alapanyagok és Gilda Star lehet a jutalmunk.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár