ArcheageHírekKiemeltMMORPG

Archeage – Érkezik a 4.5!

A Trion Worlds és az XLGAMES egy régóta várt hírrel lepte meg a világot. Végre hozzánk is megérkezik a 4.5-ös frissítés, amitől sokan nagyon sokat várnak, reméljük nem hiába.

Archeage - Érkezik a 4.5!

Még január elején írtunk a 4.5-ös frissítés tartalmáról, ami olyan nyalánkságokat tartalmaz, mint új sárkány mountok, amikkel repülhetünk is, vagy a regrade változások, amik szerencsére tovább könnyítik ezt a mindenki által utált tartalmat. Belenyúltak a nyílt világban található Boss-ok működésébe is, azzal a céllal, hogy a szórakozás faktort növeljék és senki se érezze úgy, hogy nincs értelme még csak megpróbálni sem.

Megjelennek az Elite mobok is, értékes zsákmányokkal megrakva és számos egyéb változás, köztük a class-ok érintő mindenki által epekedve várt változások is, amikből még nem tudhatjuk mit is kapunk itt meg nyugaton és milyen formában, de úgyis csak jobb lehet már. A korábbi 4.5-ös tartalmakkal foglalkozó cikkünket itt megtaláljátok.

Természetesen nincs új frissítés új szerverek nélkül. A 4.5 indulásával ismét új szerverek állnak csatasorba. 1-1 új szerver indul EU és NA oldalon. Viszont ezek progression szerverek lesznek ha minden igaz, ami komoly kiorlátozásokat hoz majd magával, például a maximum szint 50 lesz, mint a régi szép időkben. Az új szerverek teljesen szabadon hozzáférhetőek, de korlátozásokra számíthatunk rajtuk az első hónapokban, annak biztosítására, hogy a játékosok nagyjából egyenletesen tudjanak haladni.

A 4.5-ös frissítés április 5-én érkezik meg, már csak az a kérdés, mennyi embert lesz képes ismét visszacsalogatni és persze megtartani. Meglátjuk. Ti ott lesztek?

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár