Archeage – Érkezik a 4.5!

A Trion Worlds és az XLGAMES egy régóta várt hírrel lepte meg a világot. Végre hozzánk is megérkezik a 4.5-ös frissítés, amitől sokan nagyon sokat várnak, reméljük nem hiába.

Archeage - Érkezik a 4.5!

Még január elején írtunk a 4.5-ös frissítés tartalmáról, ami olyan nyalánkságokat tartalmaz, mint új sárkány mountok, amikkel repülhetünk is, vagy a regrade változások, amik szerencsére tovább könnyítik ezt a mindenki által utált tartalmat. Belenyúltak a nyílt világban található Boss-ok működésébe is, azzal a céllal, hogy a szórakozás faktort növeljék és senki se érezze úgy, hogy nincs értelme még csak megpróbálni sem.

Megjelennek az Elite mobok is, értékes zsákmányokkal megrakva és számos egyéb változás, köztük a class-ok érintő mindenki által epekedve várt változások is, amikből még nem tudhatjuk mit is kapunk itt meg nyugaton és milyen formában, de úgyis csak jobb lehet már. A korábbi 4.5-ös tartalmakkal foglalkozó cikkünket itt megtaláljátok.

Természetesen nincs új frissítés új szerverek nélkül. A 4.5 indulásával ismét új szerverek állnak csatasorba. 1-1 új szerver indul EU és NA oldalon. Viszont ezek progression szerverek lesznek ha minden igaz, ami komoly kiorlátozásokat hoz majd magával, például a maximum szint 50 lesz, mint a régi szép időkben. Az új szerverek teljesen szabadon hozzáférhetőek, de korlátozásokra számíthatunk rajtuk az első hónapokban, annak biztosítására, hogy a játékosok nagyjából egyenletesen tudjanak haladni.

A 4.5-ös frissítés április 5-én érkezik meg, már csak az a kérdés, mennyi embert lesz képes ismét visszacsalogatni és persze megtartani. Meglátjuk. Ti ott lesztek?