ArcheAge Begins – már megy a második béta teszt

Mostantól július 3-ig élvezhetjük az ArcheAge Begins mobilos játék globális béta tesztjét. Akinek kedve támadt kirpróbálni a népszerű koreai MMORPG mobil adaptációját, az simán megteheti ezt, ha letölti az ArcheAge Begins béta verzióját a Google Play-ről.

ArcheAge Begins - már megy a második béta teszt

Eventek tömkelege vár azokra, akik úgy döntöttek, hogy részt vesznek a játék tesztelésén. Az ArcheAge Begins, ha minden jól megy, még idén eléri végső stádiumát. A játék története természetesen ugyanabban a világban játszódik, mint a PC-s nagy testvére, amit Min-hee Jeon hozott létre. Az Unreal 4 Engine-en meglehetősen jól mutat és sokan már most agyondicsérik a combat rendszerét.

Az ArcheAge Begins-ben single- és multiplayer tartalom egyaránt megtalálható, valamint valós idejű raidekben is részt vehetünk. Van benne kereskedelem, horgászat és egyéb melléktevékenység is. A jelenlegi béta elérhető angol, japán és koreai nyelveken.

Nincs is más dolgotok, mint gyorsan lekapni a játékot a Google Play-ről, és meglesni, hogy milyen mobilos adaptációt sikerült összehoznia a fejlesztőnek. Sajnos jelenleg iOS-es változata nincs.