ArcheAge BeginsHírekKiemeltMobile

ArcheAge Begins – már megy a második béta teszt

Mostantól július 3-ig élvezhetjük az ArcheAge Begins mobilos játék globális béta tesztjét. Akinek kedve támadt kirpróbálni a népszerű koreai MMORPG mobil adaptációját, az simán megteheti ezt, ha letölti az ArcheAge Begins béta verzióját a Google Play-ről.

ArcheAge Begins - már megy a második béta teszt

Eventek tömkelege vár azokra, akik úgy döntöttek, hogy részt vesznek a játék tesztelésén. Az ArcheAge Begins, ha minden jól megy, még idén eléri végső stádiumát. A játék története természetesen ugyanabban a világban játszódik, mint a PC-s nagy testvére, amit Min-hee Jeon hozott létre. Az Unreal 4 Engine-en meglehetősen jól mutat és sokan már most agyondicsérik a combat rendszerét.

Az ArcheAge Begins-ben single- és multiplayer tartalom egyaránt megtalálható, valamint valós idejű raidekben is részt vehetünk. Van benne kereskedelem, horgászat és egyéb melléktevékenység is. A jelenlegi béta elérhető angol, japán és koreai nyelveken.

Nincs is más dolgotok, mint gyorsan lekapni a játékot a Google Play-ről, és meglesni, hogy milyen mobilos adaptációt sikerült összehoznia a fejlesztőnek. Sajnos jelenleg iOS-es változata nincs.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár