Archeage – A negyedik születésnapját ünnepli a játék nyugaton

Repül az idő, az Archeage is már benne van a korban. Sokan temették már a játékot, de azért még mindig itt van, és a Trion most eventekkel ünnepli a negyedik születésnapját.

Archeage - A negyedik születésnapját ünnepli a játék nyugaton

Igaz hamarosan már csak három szerverrel robog tovább a játék, de a nullánál az is több. Egyik kedvenc kiadónk a Trion, több eventet is meghirdetett, hogy méltóképp ünnepelhesse meg mindenki az Archeage születésnapját.

Water Gun Festival

Időtartam: Szeptember 12 – Szeptember 26

Egy 3v3 esemény, amelyben a résztvevők naponta háromszor kaphatnak jutalmat. A szintkövetelmény lvl30.

  • Győzelem esetén: 4 Kyrios Badge, 4 Unidentified Hiram Infusion
  • Vereség esetén: 2 Kyrios Badge, 2 Unidentified Hiram Infusion
  • Döntetlen esetén: 2 Kyrios Badge, 2 Unidentified Hiram Infusion

Tiny Treasure Taffy Event

Időtartam: Szeptember 12 – Október 10

Az event ideje alatt minden kalandor, szinttől függetlenül, naponta három alkalommal kap egy Tiny Treasure Taffy-t, felhasználófiókonként. Nem kell későbbre félrerakni, mivel 24 óra elteltével használhatatlanná válik. Amennyiben felhasználjuk, akkor három lehetőség tárul majd elénk:

  • Megnövelt loot drop rate 80%-al, 30 percre
  • Megnövelt loot drop rate 50%-al, 60 percre
  • Megnövelt loot drop rate 30%-al, 120 percre

Hiram Hype Galore

Időtartam: Október 17 – Október 24

Ez az event kicsit később indul majd, mint a többi, de érdemes lesz rá várni. Mindazonáltal nem véletlen indul ilyen későn, hiszen ehhez már 50-esnek kell lenni, így mindenkinek lesz elég ideje rá, hogy meglépje az 50-et. Az event ideje alatt lehetőségünk lesz naponta egyszer megvásárolni a következőket:

  • Hiram Guardian Gear Crate – 50-es szint kell a kinyitásához és kiválaszthatunk egyet a Hiram Guardian Weapon/Armor/Instrument közül.
  • Unidentified Hiram Infusions x2

Free Labor Potion

Időtartam: Szeptember 13 – Szeptember 27

Az event ideje alatt, minden játékos, aki már legalább lvl30-as, korlátozott-idejű 500-as labor potit kaphat a Marketplace-ből, teljesen ingyen. Minden poti esetén 24 óra áll rendelkezésre annak elhasználásához, különben eltűnik.

Mindezek mellett természetesen akciós lesz az Apex is az item shop-ban, úgyhogy aki szeret nagy tételben vásárolni, annak jól jöhet.