ArcheAge 4.0 koreai ízelítő érkezett

A szerencsés koreai ArcheAge játékosok már július 27-től tesztelhetik az ígéretes új tartalmat, ami majd a 4.0-val érkezik.

ArcheAge 4.0 koreai ízelítő érkezett

Az új update óriási tengeri csatákra fókuszál, amiket még nagyobbá tesz majd az, hogy szerverek között fognak zajlani. Ez nálunk nem feltétlen lesz előnyös, ha majd megkapjuk mi is a frissítést, hiszen elég sok alacsony populációjú EU és NA szerver van. A 4.0-ben lehetséges lesz raidek összevonása és csoportokra osztva fogunk különböző hajók segítségével megmérkőzni.

ArcheAge 4.0 koreai ízelítő érkezett

Négy típusú hajó lesz majd elérhető és mindegyiknek lesz saját szerepe a harcban. Lesz olyan hajó, amit ütközésre szántak és lesz olyan is, ami inkább a távolsági harcban funkcionál hatékonyan. Az integrált szervereknek köszönhetően, mint azt feljebb említettem, több szerver is részt fog venni egy adott csatában. Természetesen jutalmakra is számíthatunk a tengeri csatákból.

A raid felület feljavításának köszönhetően akár 100 fős raideket is össze lehet majd rakni, ami két raid összevonásával történik. A koreai forrásból úgy tűnik, hogy az insták drop rate-jén is javítanak.

A 4.0 tehát már július végén tesztelhető lesz Koreában, de arról egyelőre nincs szó, hogy hozzánk mikor érkezik az új tartalom.