ArcfallHírekKiemeltMMORPGVillámhír

Arcfall – Néhány napon belül Free-to-Play lesz a játék

Az Arcfall hamarosan teljesen ingyenessé válik Steamen. Item Store-al már rendelkezik a játék és a fejlesztők ígérete szerint az alapmodell nem fog változni.

Arcfall - Néhány napon belül Free-to-Play lesz a játék

A játék április 6-án vált át a Free-to-Play modellre az eddigi korai hozzáférésről, azok pedig akik már korábban megvásárolták a játékot 400 Arcfall érmével lesznek gazdagabbak, ami nagyjából 30 dollárral egyenértékű. Ezzel a frissítéssel Founder pack-okat is elérhetővé tesznek, amiket a játék hivatalos oldalán tudtok megnézni.

Ez a frissítés azonban nem csak az ingyenessé válásról szól, hanem új tartalmakról is. Érkezik a játékba 3 új biom és 3 új dungeon is. Minden erőforrást elérhetővé tesznek, amiket a skill tree-n tudunk betanulni, ráadásul egy tonnányi gyártható tárgyat is kapunk. Hozzáadásra kerül egy tapasztalati rendszer, ami a játék történetét küldetéseken keresztül mondja el az eddigieknél sokkal simábban.

Ez lesz a legnagyobb frissítés a játék eddigi történetében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár