Állítólag már készülnek a Kenobi film forgatására

Manapság gyakran láthatunk pletykákat egy Obi-Wan Kenobi-nak szentelt Star Wars spin off-ról és most felbukkant egy újabb hír. Ezúttal a Fantha Tracks portál számolt be arról, hogy forrása sikeresen hozzáfért bizonyos dokumentumokhoz, amik megerősítik azt, hogy már készülnek a forgatásra.

Állítólag már készülnek a Kenobi film forgatására

Persze azért nem szabad túl komolyan venni a pletykát, de ha minden igaz, a forgatás akár 2019 elején megkezdődhet az Egyesült Királyságban. A forrás szerint, a forgatás áprilisban indul, és 2020 decemberére várhatjuk a megjelenést. Sajnos az nem derült ki, hogy ki fogja játszani Obi-Wan Kenobi szerepét, de korábban Ewan McGregor már említést tett arról, hogy szívesen visszatérne a Star Wars franchise-hoz.

Állítólag már készülnek a Kenobi film forgatására

A Rogue One, és a Solo filmek után nem nehéz elképzelni, hogy Kenobi mester lesz a következő spin-off célpontja, sőt, még az is elképzelhető, hogy kapcsolódni fog a Solo film történetéhez.

A Fantha Tracks bejegyzését megtalálhatjátok az alábbi oldalon. Ti hisztek a pletykának? Reméljük hamarosan többet is megtudhatunk az esetleges Kenobi spin off-ról.