Albion Online – Megvan a Nimue frissítés érkezésének pontos dátuma!

Nemrég írtunk róla, hogy az Albion Online-ban hamarosan új frissítés érkezik, Nimue néven. A megjelenési idejéről eddig csak annyit tudtunk, hogy november vége felé teszi majd tiszteletét a játékban, azonban ma kiderült a pontos időpont is.

Albion Online - Megvan a Nimue frissítés érkezésének pontos dátuma!

A Nimue az Albion Online 5. legjelentősebb frissítése lesz és egészen pontosan November 21-én érkezik majd. Számos új funkciót és tartalmat felvonultat majd, amelyekről nagy vonalakban már megemlékeztünk a legutóbbi alkalommal. Ezek között lesz a Crystal Realm Battles, ahol klánok küzdhetnek egymással 5v5 csatákban full-loot üzemmódban értékes jutalmakéért és energiáért.

Albion Online - Megvan a Nimue frissítés érkezésének pontos dátuma!

De ez még közel sem minden, hiszen érkezik a Party Finder, Guild Logo frissítés és számos életminőség-javító változás is. A Party Finder lehetővé teszi a szóló játékosoknak, a kisebb csapatoknak és klánoknak, hogy csapattársakat keressenek a nyílt világú tartalmakhoz. Mindezek mellett új teremtmények és ékszerek is érkeznek a játékba. A Guardian Aspects a jelenlegi Raid Guardiand kisebb verziója lesz, amelyek véletlenszerűen jelennek meg a nyílt világban és lehetőséget kínálnak a kisebb csapatoknak arra, hogy értékes erőforrásokat szerezzenek. Összesen 5 új Mob Faction köpeny is érkezik majd, melyeket elit mobok dobnak majd:

  • Undead Cape: Invisibility (Escape / Utility)
  • Keeper Cape: Damage Increase (Bruiser / Tank)
  • Demon Cape: Lava Pool (DPS)

Albion Online - Megvan a Nimue frissítés érkezésének pontos dátuma!

És végül de nem utolsó sorban átdolgozták a farmingot és a bútorok elhelyezését is egyszerűbbé tették. Továbbfejlesztették az NPC-ket és a városi épületeket, számos új kereskedő és egyéb NPC új karaktermodelleket és animációkat kap, a városi épületek pedig új megvilágítási effekteket mondhatnak majd magukénak. Az Arena és Faction Outpost rendszereket átdolgozták, hogy hatékonyabbá tegyék a kisebb csoportok csatlakozásának lehetőségét. Persze ez még mindig nem minden, hiszen rengeteg hibajavítás is érkezik majd a frissítéssel, valamint számos vizuális fejlesztés a nyílt világban.