Albion Online – Hamarosan érkezik a legújabb frissítés, a Nimue!

Az Albion Online hamarosan megkapja a legújabb frissítését, ami a Nimue nevet viseli. A legújabb Dev Talk keretein belül beszélt Robin Henkys játékigazgató a várható újdonságokról.

Albion Online - Hamarosan érkezik a legújabb frissítés, a Nimue!

A Nimue frissítés november végén várható a játékban és az életminőség-javító fejlesztések mellett egyéb újdonságok is érkeznek majd. Az életminőség-javítások közé tartozik például, hogy képesek leszünk megváltoztatni a klánunk logóját a klán létrehozása után, illetve megnézni magát a logót több különböző kontextusban. Képesek leszünk a csatákban más játékosokat, vagy NPC-ket megjelölni és a csapatban már látszódni fognak a különböző karakterek harci szerepei (tank, gyógyító, DD stb.) a nyílt világban.

Mindezek mellett két új tartalom is helyett kapott az ütemtervben. Ezek egyike a Crystal Realm Battles, amely napi lehetőséget nyújt arra, hogy beléphessünk a Crystal síkra és más klánok ellen harcoljunk egy GvG stílusú csatában. Ez az új tartalom lehetőséget biztosít arra, hogy még több klános csatán vehessünk részt és hírnevet szerezzünk a klánunknak.

A másik tartalom a Party Finder lesz, ami egy lobby-stílusú rendszer lesz és amely lehetővé teszi számunkra, hogy közzétegyük csapatalkotási elképzeléseinket, illetve másokhoz csatlakozzunk. Ez az opció jelentősen megkönnyíti majd a csapatkeresést az Albion Online-ban.

Mindezek mellett folytatódik majd az Adventurer’s Challange és már gondolkodnak rajta, hogy milyen jutalmakkal és változásokkal készüljenek a GvG 5. szezonjára. A Nimue fejlesztésében van néhány nagyobb volumenű dolog is, ezek közül az egyik a véletlenszerű dungeon bejárat. Ez egy teljesen új funkció, amely újraértelmezi a nyílt világi PvE-t a játékban. Ennek köszönhetően nem csupán a dungeon helye, de annak felépítése is véletlenszerű lesz és kiszámíthatatlan. A dungik dinamikusan jelennek majd meg, amikor az első játékos belép rajtuk, a mobok nem születnek újra és a dungi összeomlik miután kitakarítottuk azt. Azt hiszem nem kell ecsetelni, hogy ez milyen jó móka lesz. Arról nem is beszélve, hogy a PvE-t jobban kedvelők is kevésbé lesznek veszélyeztetve a gankerek által, hiszen nekik is előbb meg kell keresniük a bejáratot.

Hamarosan további infók érkeznek az új frissítésről, addig is kitartás!