Albion OnlineHírekKiemeltMMORPG

Albion Online – Hamarosan elérhető lesz Steamen is

A Sandbox Interactive ma bejelentette, hogy a sandbox MMORPG játékuk, az Albion Online hamarosan elérhető lesz Steamen PC-n, Mac-en és Linux/SteamOS-en is.

Albion Online - Hamarosan elérhető lesz Steamen is

A fejlesztők célja nem csak azon játékosok elérése, akik még soha nem hallottak a játékról, hanem az olyan MMORPG játékosoké is, akik már régóta várják a játék ezen platformokon való megjelenését.

“Az Albion Online szépen jött fel az elmúlt hónapokban és a Lancelot tartalomfrissítést különösen jól fogadta a játékosbázis. Úgy véljük, hogy ez egy megfelelő alkalom arra, hogy megnyissuk a játékot szélesebb körben is a Steamen keresztül” – mondta Robin Henkys, a Sandbox Interactive játékigazgatója.

“Az új játékosok nem csak még populárisabbá és élénkebbé teszik az Albion Online világát, hanem új gazdasági lehetőségeket, még több PvP-t és új társadalmi kapcsolatok létrejöttét teszik lehetővé”.

Az Albion Online Steam oldala már elérhető.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár