Hírek

Albion Online – Guild UI tökéletesítés

Lino az Albion Online UI tervezője beavatott minket a következő, Lancelot névre keresztelt frissítésében érkező Guild UI változásokba.

Albion Online - Guild UI tökéletesítés

Megérkeznek a testreszabható guild szerepek. A jelenlegi rendszer nem éppen a rugalmasságáról híres a guild szerepek tekintetében. Az új rendszer alatt a Guild Manager létrehozhat új szerepeket, amiket egyedi névvel és ikonnal is elláthat. A Guild Manager az új szerepekhez tetszőleges jogköröket is adhat, például invitálási jogot, vagy akár jogkör kiosztási lehetőséget. A klántagok több ilyen szereppel is rendelkezhetnek egyszerre. Az egész változás eredménye, hogy a Guild Manager-ek tökéletesen testreszabhatják a guild-ek hierarchiáját.

Albion Online - Guild UI tökéletesítés

A Container naplózása minden nyilvános container számára elérhető lesz, aminek segítségével nyomon lehet követni, hogy ki, mikor és mit vett ki, vagy tett be a container-be. Ez a statisztika exportálható a guild activity ablakba, ahol az összes többi tag számára láthatóvá válik, hogy ki mennyire járul hozzá a guild kassza gyarapodásához.

Albion Online - Guild UI tökéletesítés

A Guild Vault egy nagy nyilvánosan hozzáférhető container, amely testreszabható hozzáférési jogokkal rendelkezik. Ezek azonos területeken helyezkednek el, mint a játékosok bankjai, ezáltal lehetővé téve egy egyszerűsített és áramvonalasabb guild szintű inventory rendszert. A guild manager-nek lehetősége van arra is Silver fejében, hogy további fiókokra tegyen szert, amelyek mindegyike rendelkezik saját hozzáférési jogokkal és container naplózással.

Albion Online - Guild UI tökéletesítés

Összefoglalva, az egész lényege egy intuitív, testreszabható rendszer bevezetése, amely hatékonyabbá teszi az előforrásmegosztást, valamint időt takarít meg a guild tagok számára.

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár