Albion Online – Érkezik a Lancelot frissítés

Az Albion Online hamarosan megkapja harmadik nagy frissítését a Lancelot-ot. Ezzel a frissítéssel a játék világa egy új mélységgel és komplexitással bővül majd.

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

A barangoló mobokon át a luxuscikkeken keresztül, egészen a teljesen új horgász rendszerig számtalan újdonság vár majd minket a játékban. A folyókat és tengereket minden bizonnyal ellepik majd a játékosok, hogy mindenféle halat is kincset leljenek horgászat közben. Az Artifact Armorok új szintje új támadási és védekezési lehetőségeket kínál majd az Albion harcrendszerében. A guildek számára is érkeznek fejlesztések. A GvG Season változásokon át, egészen az új tárolási és kezelési lehetőségekig, amik lehetővé teszik a guildek számára különböző szerepkörök kiosztását és az erőforrások nyomon követését. A játék teljesítményében is várhatóak változások, hála az optimalizálási fejlesztéseknek, ami különösen a nagyobb küzdelmek során lesz érzékelhető. A Siege Ballista bevezetésével pedig, a játék megteszi az első lépést egy újfajta nyílt világú harc irányába.

Fishing

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

Albion vizei készen állnak, hogy felajánlják kincseiket a horgászoknak. A Lancelot frissítésével a kalandorok immár horgászhatnak Albion óceánjain, folyóin és tavain és minden kifoghatnak a közönséges halaktól egészen a masszívabb már-már boss számba beillő szörnyekig és a rejtet kincsekig. A sós és édesvíz is másféle halakkal szolgál. Miután kifogtuk őket, felhasználtjuk őket étel főzéséhez vagy egyéb dolgokhoz. Sőt még haza is vihetjük a nagyobb fogásokat trófeaként a házunk falára.

GvG Season változások

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

A második GvG szezonban nagy változások lesznek. A játékosok már el tudják helyezni a Rogue Mage-t ellenséges területen, hogy ellopják az energiát a saját céhük érdekében. A Siphoning Mage-ek már lassabban fognak megjelenni, ahogy a számuk növekszik, de megötlésükkel nagyobb lesz a jutalom is. Az összes energiát, amit dobnak közvetlenül a játékosok gyűjthetik össze a harcmezőn és nem fog közvetlenül a guild-be menni. A GvG csatákban egy Orb elfogása azonnal levonja a pontot az ellenséges csapattól, ami azt jelenti, hogy hibátlan győzelmet sokkal nehezebb lesz elérni.

Új Artifact Armorok

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

A Lancelot frissítéssel érkeznek a level 3-as Artifact Armorok is, amik páratlan teljesítményt nyújthatnak azok számára, akik elsajátítják bonyolult használatukat. Olyan tárgyak, mint például a Judicator Helmet (ami egy elektromos AoE hullámmal stunolja az ellenséget), vagy a Specter Hood (ami lehetővé teszi a viselője számára, hogy kétszer használja az armor képességét egymás után) nem csak új védekező stratégiát nyújtanak majd, hanem támadót is.

A barangoló szörnyek

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

A Lancelot frissítés elérkeztével az NPC frakciók sokkal inkább előfordulnak majd a játékban és ahelyett, hogy a már meglévő táborokban jelennének meg, már a nyílt világban is megjelennek majd mindenfele. Szólóban vagy kis csapatokban lesznek legyőzhetőek és általában magasabb jutalmat fognak adni, mint az expedíciókban található mobok. Változatos szörnyek lesznek, mind ritkaságban, de nehézségben is. A kis kémlelő csapaton keresztül a masszívabb boss szörnyekig megtalálhatunk köztük mindenfélét, amik hatalmas mennyiségű fame-t és silver-t is adhatnak.

Luxuscikkek

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

A Luxuscikkek olyan különleges tárgyak, amiket a mobok dobtak el, és Albion múltjából származó tárgyakból és régiségekből állnak. Bármerre megtalálhatjuk ezeket, de csak egy városban adhatjuk el, amihez bizony el is kell oda szállítanunk. Ebből kifolyólag könnyen elképzelhető, hogy út közben belebotlunk akadályokba.

Új Hellgate-ek

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

Megjelenik egy új típusú Hellgate is és egy új elnevezési rendszer. Lesser Hellgate, ami 2v2 térképet kínál a piros és fekete zónákban full-loot PvP-vel. A Greater Hellgate (korábban Ignited és Infernal) a sárga, vörös és kék zónában marad. A kisebb méretű PvP harcot kereső hardcore játékosok, most könnyebben tudják megtalálni a Lesser Hellgate-eket.

Új expedíció

Albion Online - Érkezik a Lancelot frissítés

Érkezik a Raven’s Claws, egy új T6 expedíció, amely a kalandoroknak azt a feladatot adja, hogy kimentsék Morgana tanítványai közül az ügynököt, mielőtt feltárja a titkát.

További fejlesztések

  • Siege Ballista – Ezek az új gépek hasonlóan félelmetes tűzerővel rendelkeznek, mint a Battle Mount-ok. Ezek is az első lépést képezik a reményeik szerinti hamarosan érkező nagyszabású csaták irányába.
  • Tomes of Insight – Ezek a könyvek azonnali boost-ot adnak a combat fame-re. Azok kapják jutalmul, akik levadásznak veszélyes szörnyeket ezáltal helyreállítják a biztonságot.
  • Egyensúlyi változások, grafikus/UI/lokalizációs hibajavítások és számos további optimalizálással kapcsolatos javítás.

Nem mellesleg a Lancelot frissítés március 12.én érkezik az Albion Online-ba.