Albion Online – A Season 4 már a küszöbön van és vele együtt több újdonság!

A negyedik Guild Warfare season már a küszöbön van, a GvG ismét tiszteletét teszi Albion világában. A Season 4 patch Október 10-én érkezik és több nélkülözhetetlen frissítést hoz az Albion Online közösségének, ilyenek a: guild limitek és az alliance hopp.

Albion Online - A Season 4 már a küszöbön van és vele együtt több újdonság!

Guild és Alliance Cooldown (CD-k)

A 10-i karbantartást követően a következő szabályok lépnek érvénybe:

  • Miután csatlakozol egy guildhez, utána 24 órán keresztül nem léphetsz be másikba.
  • Miután a guilded csatlakozik egy alliancehez, utána nem csatlakozhat másikba, csak 48 óra eltelte után
  • Azzal, hogy KILÉPSZ egy klánból vagy egy allianceből, nem indítja be a CD-t.

A fejlesztők nagy mennyiségű visszajelzést kaptak a játékosoktól ezzel a problémával kapcsolatban. A legnagyobb gond ezzel az volt, hogy a klánok ide-oda ugrálásával a nagyobb guildek megtarthatták a territóriumukat mindenféle következmény, vagy büntetés nélkül és ezzel el lehetetlenítették a játékot a kisebb csoportok számára. Ezzel igyekeznek kissé felrázni a GvG harcokat, emellett talán elérik azt is, hogy a játékosokat még jobban lekösse.

Albion Online - A Season 4 már a küszöbön van és vele együtt több újdonság!

Siphoning Mage változások

Szintén a közösség visszajelzésének hatására a következő változást eszközölik: Ha Siphoning Maget ölünk megint kapunk érte Season pontokat. Azzal, hogy megelőzzék az expolitokat, eltávolították a lehetőségét annak, hogy energyért mageket telepíthessünk. Ennek a változásnak meg kell nyitnia azt a lehetőséget, hogy a játékosok hozzájáruljanak a klánok season sikereikhez a GvG-ken kívül. Naponta resetelődik.

Albion Online - A Season 4 már a küszöbön van és vele együtt több újdonság!

Warhorse, új Choke pontok és még sok más

A patchel együtt bekerülnek a Warhorseok, melyek a Vanity Merchant-nál érhetőek el, amik megtalálhatóak minden nagyvárosban. A mount kinézetét kombinálhatjuk egy T5-T8 páncélozott lóval, hogy létrehozzunk egy Warhorse-t, amely az eredeti mount állapotát tartja, de mellé jól láthatóan megjeleníti a tulajdonos guildjének a logóját. A warhorseok tökéletesek a nagyméretű guild csatákhoz, nagymértékben megkönnyítve azt, hogy láthatóvá váljanak a guildek tagjai, a szövetségeseik számára, vagy megfélemlítsék ellenségeiket – és nem mellesleg igencsak jól néznek ki.

A közösségi visszajelzések alapján számos nyitott térképet frissítettek, hogy több choke pontot tartalmazzon , amelyek lehetővé teszik a harci lehetőségek szélesebb körét.

A 4. season patch minden részletét hamarosan közzéteszik a Testserver Feedback fórumban.