Albion Online – 5 dolog amit érdemes tudni

Az Albion Online megjelenési ideje egyre csak közeledik. A július 17-i megjelenés előtt azonban a 2p.com úgy érezte, meg kell osztania néhány gondolatot, amit nem árt tudni a játékról.

Albion Online - 5 dolog amit érdemes tudni

1.

Az elmúlt évben az Albion online lecserélte a F2P modellt, a már többek közt az Elder Scrolls Online-ban, Black Desert-ben is megtalálható B2P modellre. A Founder csomagok csak július 9-ig érhetők el. És ezen a napon egy wipe kíséretében le is állnak a jelenleg még futó szerverek, és elkezdődik a felkészülés az éles indulásra.

2.

Aszerint érdemes 1-nél több karaktert kezdeni, hogy naponta hány órát tudsz a játékra áldozni. Ha csak néhány órát tudsz naponta rászánni a játékra, akkor nem érdemes 2 karaktert csinálnod, mert ezzel a tempóval sosem fogsz kifogyni tanulási pontokból.

3.

Érdemes 2 karaktert csinálnod (amennyiben van rá elég időd). 1-et a gyűjtögetéshez és craftoláshoz, a másikat pedig a harchoz. A tanulási pontok nagyon gyorsan fogynak, különösen a craft-nál és nem lesz elegendő, hogy ugyanazzal a karakterrel mindent kitanulj, amit szeretnél, csak rendkívül sok idő árán.

4.

Szerezz barátokat, akik segíteni tudnak neked a játékban. Mindig csak egy dologra fókuszálj egyszerre. Mindig próbálj meg partikat keresni, mivel úgy sokkal gyorsabban és könnyebben megtehetsz bármit, mint egyedül. Sose pazarold el a pontjaidat feleslegesnek érzett dolgokra.

5.

Juss el Tier 4-re és el is kezdheted az 5 fős dungeon-okat. Ha értékelhető szeretnél lenni és olyan valaki, akit akarnak a partik legyél tank vagy healer. Ezeket beteheted alt specifikációknak és váltogathatsz közöttük.

Reméljük lesznek olyanok, akiknek segítenek ezek az érdekes, ámde sokszor kézenfekvő információk.