Aion – Sky Islands Guide

Az Aion-ban Sky Islands-en is van lehetőségünk lvl75-ös pvp felszerelést szerezni. Amennyiben győzedelmeskedni szeretnél, akkor erre az útmutatóra van szükséged.

Aion - Sky Islands Guide

1. LépésA vadászat
Ölj szörnyeket. Sok szörnyet. Annyi szörnyet amennyit csak bírsz. Ha szerencséd van öldöklés közben kémekbe botlasz.
2. Lépés A kémek
Ölj kémeket, hogy teleport nyílhasson a Sky Islands-re.
3. LépésSky Islands
Harcolj támadóként, vagy védekezz a támadókkal szemben. A lényeg, ha sikerrel jársz jutalmat kapsz.
4. LépésHarc a léghajón
Készülj fel a drámai csatára!


1. Lépés – A vadászat

Készülj fel a dinamikus szörnyek elleni csatára Aion-ban és ölj meg minél többet belőlük Esterra (Elyos) vagy Nosra (Asmo) térképeken. A szörnyek különböző formában jelenhetnek meg. Némelyik úgy néz ki mintha meg lenne fagyva, míg mások olyanok, mintha be lennének kenve sárral. És találkozhatsz olyan szörnyekkel is, amik csak akkor mutatják meg magukat, miután egy hasonlót már legyőztél.

Aion - Sky Islands Guide


2. Lépés – A kémek

A szörnyek nyirbálása közben előfordulhat, hogy nyílik egy portál, amin keresztül az ellenséges frakcióból átjön egy kém, hogy felderítse a terepet. Őt a lehető leghamarabb pusztítsd el, ugyanis különböző tárgyakat, köztük PVP felszerelést is dobhat. Tartsd nyitva a szemed!

Aion - Sky Islands Guide


3. Lépés – Sky Islands

Aion - Sky Islands Guide

Indulás a Sky Islands-ra.
Ha elegendő kémet likvidáltál megjelenik két portál. Az egyik a támadóknak, a másik a védőknek. A portált meg kell keresni a térkép nem fogja mutatni.

Csata a Sky Islands-ért.
A támadóknak meg kell ölniük az ellenséges NPC-ket, a védőknek pedig meg kell próbálni megállítani őket. A támadók jutalmakat kaphatnak az elhullott NPC-kből, míg a védőknek eltökélt célja kell hogy legyen ennek megakadályozása.

Ha a legelső NPC meghal, egy rakás másik védő jelenik meg és támad rátok folyamatosan. Ha sikerül a szűnni nem akaró hadat visszatartani 5 perc 45 másodpercig, akkor megjelenik a General. A General megölésére 20 perc áll rendelkezésre. Ha nem sikerül megölni 20 percen belül, akkor az event-nek vége és vesztettetek. Ha viszont sikerül, akkor lehetőség nyílik, hogy az elhullott ellenségekből különböző jutalmakat zsákmányolhassatok, köztük PvP felszereléseket is.

Aion - Sky Islands Guide Aion - Sky Islands Guide

Végül megjelenik egy rift, amin keresztül 24 játékos átmehet.


4. Lépés – Harc a léghajón!

Aion - Sky Islands Guide

Ha legyőztök összesen 72 General szörnyet Sky Islanden, akkor megjelenik egy légcsatorna, ami a Léghajó csatához vezet.

Aion - Sky Islands Guide

Ha a Léghajó csata elkezdődik, akkor egy szimbólum jelenik meg a térképen a közelben lévő összes játékosnak.

Ha az ellenséges frakció indít el egy légi csatát ellenetek, akkor a légcsatorna helyett egy portál nyílik meg, amin keresztül megvédheted a frakciódat.

Aion - Sky Islands Guide

Ha az ellenséges frakció támadóflottája megjelenik Sky Island-on, akkor a közvetlenül teleportálhattok a léghajóra egy NPC-n keresztül.

Aion - Sky Islands GuideAion - Sky Islands Guide

A támadók feladata, hogy megvédjék a saját Commandereiket és legyőzzenek elég ellenséges NPC-t, hogy kicsalogassák az ő Commanderüket. A védőknél fordított helyzet van.

Aion - Sky Islands Guide

A támadók az elhullott NPC-kből jutalmakat szerezhetnek, amit a védők megpróbálhatnak megakadályozni.

Ha a Commandernek kevesebb mint 20% HP-ja van, átalakul Guardian General-ra. Ha a Commandert nem sikerül legyőzni egy órán belül, akkor a Léghajó csatának vége és a támadók veszítettek.

Aion - Sky Islands Guide Aion - Sky Islands Guide

Ha sikerül legyőzni a Commandert, akkor nyílik egy rift az ellenséges frakció térképére, amin 144 játékos átmehet és szabadon garázdálkodhat.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el követni az Aion Hungary facebook oldalát sem.

forrás: https://en.aion.gameforge.com/website/