Aion – Nézzünk körül az új 6.0-ás területen Lacrum-ban

Koreában hamarosan indul a 6.0 az Aion-ban, de addig is ismerkedjünk meg az új térképpel by_SiD-nek hála, aki készített egy komplett területet bemutató videót, laza fél órában.

Aion - Nézzünk körül az új 6.0-ás területen Lacrum-ban

Az új terület Lacrum híven tükrözi a megújulást, amit a már felújított Poeta/Ishalgen is sugároz. Érződik rajta, hogy kicsit többet feccoltak bele, mint mondjuk Signia térképébe. Mindezek ellenére a spórolás is érződik rajta. Nem kicsit, nagyon. Nincsen az egész térképen sehol egy egybefüggő nagyobbacska terület. Mindent és mindenhol hegyek szegélyeznek szűken összezárva a területet, amivel még az eddigi minimális nyílt világ érzetet is elveszti. Persze mindezt csak a videó alapján következtethető, elképzelhető, hogy élesben teljesen más lesz a dolog fekvése. Az új terület szép, mindkét oldal színvilága megtalálható benne, így ez ügyben senkinek sem lesz oka panaszra

És ha már úgyis így összejöttük, akkor még két videót mutathatunk. Az egyik a 6.0 teljes zenei anyagát tartalmazza, a másik pedig a 6.0-ás bejelentkező képernyőt, ami kicsit hajaz a 2.0-as verzióra. Ezt akár jó jelnek is tekinthetnénk, de ugye már nem hiszünk az ilyesmiben.

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat a Facebook-on.