Aion – Nézzük milyen mobok érkeznek a 6.0-val

Az Aion 6.0 még mindig csak egy távoli elérhetetlennek tűnő álomszerű valami, ami viszont rendíthetetlenül közeledik felénk és előbb vagy utóbb megérkezik hozzánk. Addig is maradnak az infócsepegtetések.

Aion - Nézzük milyen mobok érkeznek a 6.0-val
Az első gondolatot a képről kéretik megosztani hozzászólásban

Orosz barátunk by_SiD szerencsére előttünk jár mindig egy lépéssel, mivel Oroszországban az Aion előrébb tart némileg, mint nálunk. Sok érdekes videót szokott készíteni az új tartalmakról és legutóbbi videójában a 6.0-ás szörnyeket pécézte ki magának és egy laza 10 perces videóban rögzítette azokat a nagyvilág számára.

Még a videó elindítása előtt leginkább a copy-paste érzés jött elő bennem és lemertem volna fogadni, hogy korábbi mobokat másoltak le és színeztek át kicsit. Szerencsére ennek nyomai csak minimálisan fedezhetők fel, sőt vannak kifejezetten eltalált szörnyek is, de sajnos van sok olyan amire az ember első gondolata az, hogy ez meg mi a… Igazából nem tudom eldönteni, hogy ezeknek a moboknak a stílusa mennyit ad majd hozzá a játék világához. De az biztos, hogy én visszasírom azokat az időket, mikor még Balaurok és Krallok ellen ment a harc, nem pedig pöcsorrú kis görcsök ellen. Bár ettől még nem feltétlen lesz rossz a dolog.