Aion – Megvan a 6.0 indulási dátuma és kaptunk egy teszt szervert is!

Végre valahára megtudtuk mikor érkezik hozzánk az Aion 6.0-ás frissítése. Ráadásul még egy teszt szervert is fellőttek, hogy addig se unatkozzunk.

Aion - Megvan a 6.0 indulási dátuma és kaptunk egy teszt szervert is!

A Gameforge nemrég tette közzé a legújabb Daeva’s Tavern videójukat, amiben sok más mellett megtudhattuk a 6.0 érkezésének dátumát is. A korábbi 6.2-es indulásról egy szó sem esett, már csak 6.0-ként hivatkoztak a frissítésre. A Gameforge Aion történetében először egy teszt szervert is indítottak, ami már jelenleg is üzemel. Ezen a honlapon tud regisztrálni rá, aki akar. Egy teljesen új felhasználói fiókot kell regisztrálni, majd letölteni a teszt klienst. Ez a teszt szerver egészen az 6.0 éles indulásáig fut majd.

A 6.0 indulása pedig Szeptember 19-én lesz és a frissítés neve hivatalosan Aion: A New Dawn lesz. Ami a Gold Pack-et illeti a neve megmarad, csak épp továbbfejlesztik kicsit és még több előnyhöz juthatunk majd általa. Ezek pedig:

  • +10% loot buff az instákban
  • 40 Luna minden egyes GP használat után
  • Daily Login bónuszként Shugo Goldot kapunk
  • Speciális engedmények az Aion Shop-ban
  • Megnő az insta belépések száma

A Gold Pack továbbra is árulható lesz és ugyanannyiba kerül majd mint eddig. A már meglévő Gold Pack-ok miatt sem kell aggódni, ugyanúgy felhasználhatjuk azokat a frissítés után is. És persze nem a Gameforge-ról beszélnénk, ha nem indítanának új szervert. Két új szerver indul majd a 6.0 érkezésével, egy angol és egy német nyelvű szerver.

Akit érdekel az Aion és szeretne újdonságokról és érdekességekről olvasni, az mindenképp dobjon egy likeot az Aion Hungary Facebook oldalunkra.