Aion – Megérkezett a várva várt Daeva’s Tavern második része és némi infó a 6.0/6.2-ről

Végre megérkezett az, amire már sokan vártunk. A Gameforge végre rászánta magát, hogy felvegyék a Daeva’s Tavern második részét és mondjanak valami érdemlegeset az Aion következő nagy frissítéséről.

Aion - Megérkezett a várva várt Daeva's Tavern második része és némi infó a 6.0/6.2-ről

Ha másért nem is, de a videó elején látható “önirónia” miatt mindenképp érdemes belenézni. A teljes anyag bő fél órás és elég sok kérdés kapott helyett benne, amik jó részére konkrét válaszokat nem, de utalásokat és válaszfoszlányokat azért kaptunk.

A videó elején a nemrég lezajlott szerver összevonásokról van szó, amikről nem ejtenénk most szót feleslegesen. Szóba került, hogy sok játékos nem tudja, hogy érdemes-e egyáltalán játszaniuk a 6.0 megérkezéséig, avagy sem. Természetesen a srácok nem mondhatnak mást, mint hogy igen, de azért nem kell mindent elhinni nekik. A lényeg, és amire mindannyian kíváncsiak vagyunk, az a 6.0-val kapcsolatos infók. Nos úgy néz ki, hogy hála istennek, kapásból a 6.2-vel fogunk indítani, ami miatt meg is jegyzik, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy emiatt valami tartalom kiesik majd, ugyanis a 6.2 csupán csak egy bővítménye a 6.0-ás verziónak, így inkább csak jól járunk vele. A 6.0-val kapcsolatos változásokba majd a következő Daeva’s Tavern epizódban merülnek el mélyebben, amibe beletartozik majd a jelenlegi felszerelés után járó kompenzáció, a kinah változások és az új enchant rendszer is.

A 6.0, vagyis ezek után csak 6.2 indulását, ahogy az várható volt, nem tudták konkrét dátumba önteni, de kaptunk egy megközelítő időpontot, ami szeptember-október tájéka. Szóba került még az új valuta a goldbar, illetve az estima helyzete is, amikről csak annyit mondtak, hogy mindenkit kompenzálni fognak és ez a kompenzáció nagyon közel lesz ahhoz, amit Koreában is kaptak a játékosok, de konkrét részleteket még nem tudtak mondani.

Aion - Megérkezett a várva várt Daeva's Tavern második része és némi infó a 6.0/6.2-ről

Szóba került a craft is. Az összes profession törlésre kerül a játékban és csak a Magical craft marad meg. Az egyik játékos által feltett kérdés arra vonatkozott, hogy a törölt craft matikért cserébe várható-e kompenzáció. A válasz határozott nem volt.

A másik fontos kérdés a Goldpack helyzete. Úgy tűnik a Goldpack megmarad a játékban, viszont átdolgozzák és új/jobb jutalmak és előnyök járnak majd a használatáért. Továbbra is árulható lesz és a már meglévő Goldpack-ek miatt sem kell aggódni. Ezzel kapcsolatban is később lesznek pontos információk.

Szóba kerültek még az eventek is, amiből egyedül a Tiamaranta’s Eye event érdemel szót, ami a korábban törölt területet hozza vissza az event ideje alatt és valószínűleg augusztus tájékán kapjuk majd meg a 6.2 indulása előtt valamivel. Addig is több eventre is számíthatunk, hogy ösztönözzék a játékosokat a játékra az új frissítés megérkezéséig.

Ennyi lenne nagy vonalakban, a teljes videót alább megtekinthetitek.

Ha további hírekre és infókra vagytok kíváncsiak ne felejtsétek el likeolni az Aion Hungary Facebook oldalunkat.