AionHírekKiemeltMMORPG

Aion – Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

A Gameforge a mai karbantartás során berakta az európai Aion szerverekre a Shugobot nevezetű NPC-t és a Shugo Vending Machine-t, ami elmondásuk szerint megkönnyíti a játékot.

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

A Gameforge a “fantasztikus”, játékosok által gyűjtött visszajelzésekre hivatkozva vetette be a Shugobot-ot, ami megkönnyíti a fejlődést és javítja a dinamikát az end-game során és még nagyobb rugalmasságot is biztosít. Milyen jól hangzik igaz?

Shugo Gold-ot szerezhetünk az instákban legyőzhető boss-okból, amiket felhasználhatunk a Shugobot-nál, hogy mindenféle ajándék zacsit kapjunk. Ezekben enchant-hoz szükséges tárgyak, mindenféle csúcskategóriás tárgy és sok más található meg. Ezeket a Shugobot-okat a fővárosokban találhatjuk meg.

Nézzük hol is szerezhetünk Shugo Gold-ot és mennyit:

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

A következő két hétben tesztelni fogják ezt az egész rendszert, illetve a Shugo Gold összegét is figyelik, hogy mennyire  jó, avagy nem jó. Ezt követően változtathatnak az összegeken.

Jelenleg 14 különféle zacsi közül lehet választani. Az 1-4 közötti zacsik egyféle tárgyat adhatnak, változó mennyiségben. Az összes többi csomag mindenféle érdeke dolgot adhat.

1-4

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

5-14

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

Mit gondoltok a kezdeményezésről?

Ha további hírekre és infókra vagytok kíváncsiak ne felejtsétek el likeolni az Aion Hungary Facebook oldalunkat.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár