Aion – Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

A Gameforge a mai karbantartás során berakta az európai Aion szerverekre a Shugobot nevezetű NPC-t és a Shugo Vending Machine-t, ami elmondásuk szerint megkönnyíti a játékot.

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

A Gameforge a “fantasztikus”, játékosok által gyűjtött visszajelzésekre hivatkozva vetette be a Shugobot-ot, ami megkönnyíti a fejlődést és javítja a dinamikát az end-game során és még nagyobb rugalmasságot is biztosít. Milyen jól hangzik igaz?

Shugo Gold-ot szerezhetünk az instákban legyőzhető boss-okból, amiket felhasználhatunk a Shugobot-nál, hogy mindenféle ajándék zacsit kapjunk. Ezekben enchant-hoz szükséges tárgyak, mindenféle csúcskategóriás tárgy és sok más található meg. Ezeket a Shugobot-okat a fővárosokban találhatjuk meg.

Nézzük hol is szerezhetünk Shugo Gold-ot és mennyit:

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

A következő két hétben tesztelni fogják ezt az egész rendszert, illetve a Shugo Gold összegét is figyelik, hogy mennyire  jó, avagy nem jó. Ezt követően változtathatnak az összegeken.

Jelenleg 14 különféle zacsi közül lehet választani. Az 1-4 közötti zacsik egyféle tárgyat adhatnak, változó mennyiségben. Az összes többi csomag mindenféle érdeke dolgot adhat.

1-4

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

5-14

Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot! Aion - Köszöntsük együtt a Shugobot-ot!

Mit gondoltok a kezdeményezésről?

Ha további hírekre és infókra vagytok kíváncsiak ne felejtsétek el likeolni az Aion Hungary Facebook oldalunkat.