AionHírekKiemeltMMORPGVillámhír

Aion – A Gameforge bejelentette az 5.8-at

Talán a valaha volt legkevésbé várt frissítést jelentette be a Gameforge az Aion-ban. Ez pedig az 5.8. A frissítés február 7-én érkezik majd az európai szerverekre.

Aion - A Gameforge bejelentette az 5.8-at

A frissítés a nemrég Koreában megjelent 6.0-ás frissítés miatt válik gyakorlatilag érdektelenné, ami teljesen átalakítja a játékot és érkezésével a jelenlegi tartalom jelentős része elveszik majd, vagy átalakul. Korábban arra a kérdésre, hogy nem ugorják-e át az 5.8-at a Gameforge egyértelmű nemet mondott, de javukra legyen írva, hogy az akkor még csak egyszerűen februárra belőtt 5.8, legalább a hónap elején érkezik.

És, hogy mit is kapunk majd az 5.8-ban? Nos rengeteg új skint, skill skint, Divine Fortress-t és még sok mást. Bővebb infóért itt nézelődjetek, de biztosat, úgyis majd csak a patch note közzététele után tudunk majd. Addig is aki kíváncsi az megnézheti az amerikai verzió patch note-ját.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el követni az Aion Hungary facebook oldalát sem.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár