Aion – Érkezik Amerikába az 5.8

Úgy tűnik hiába írták sokan az amerikai Aion fórumán is, hogy jó lenne átugrani az 5.8-as frissítést a 6.0-ban érkező változások miatt, úgy tűnik ez mégsem fog bekövetkezni. Viszont legalább nagyon hamar megkapják az amcsik az 5.8-at.

Aion - Érkezik Amerikába az 5.8

Január 10-én élesedik Amerikában az 5.8-as frissítés, amivel bő fél éve már foglalkoztunk. Az egyik legizgalmasabb újdonság, hogy Core ismét megnyílik, ezáltal nem nehéz kitalálni, hogy Divine Fortress ismét megnyitja kapuit. A jelenlegi siege rendszerhez hasonlót kapunk a Divine Fortress ostrománál is. Érkezik még Mirash Sanctuary, ami Divine Fortress-ben nyílik meg annak az oldalnak, amelyik elfoglalta a fortot. Ha minden igaz a másik oldal sem marad le róla, ők egy titkos bejáraton keresztül mehetnek majd be, ami a fort mellett található.

Aion - Érkezik Amerikába az 5.8

A másik új insta Frozen Monolith (Amerikai szervereken ez a neve) lesz, ahol Captain Nergal-al kell megküzdenünk, evolution matik, Spinel Coin, Elite Legionary’s Set és mindenféle hasznos holmik lehetnek a jutalmunk.

Az EU szerverekre érkezéséről egyelőre nincs hír, de nem valószínű, hogy sokat kell még rá várnunk. A frissítéssel kapcsolatos további információkat majd a patch note közzététele után adunk.

Ami a 6.0-át illeti úgy tűnik Amerikába legkorábban tavasz magasságában érkezhet meg. Azt már tudjuk, hogy jelentős változásokat hoz magával, ezeknek a részleteire hamarosan kitérünk majd. Addig is várjuk a gondolataitokat azzal kapcsolatban, hogy miben kéne változnia az Aion-nak szerintetek.

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat sem a Facebook-on.