AionHírekKiemeltMMORPG

Aion – Érkezik Amerikába az 5.8

Úgy tűnik hiába írták sokan az amerikai Aion fórumán is, hogy jó lenne átugrani az 5.8-as frissítést a 6.0-ban érkező változások miatt, úgy tűnik ez mégsem fog bekövetkezni. Viszont legalább nagyon hamar megkapják az amcsik az 5.8-at.

Aion - Érkezik Amerikába az 5.8

Január 10-én élesedik Amerikában az 5.8-as frissítés, amivel bő fél éve már foglalkoztunk. Az egyik legizgalmasabb újdonság, hogy Core ismét megnyílik, ezáltal nem nehéz kitalálni, hogy Divine Fortress ismét megnyitja kapuit. A jelenlegi siege rendszerhez hasonlót kapunk a Divine Fortress ostrománál is. Érkezik még Mirash Sanctuary, ami Divine Fortress-ben nyílik meg annak az oldalnak, amelyik elfoglalta a fortot. Ha minden igaz a másik oldal sem marad le róla, ők egy titkos bejáraton keresztül mehetnek majd be, ami a fort mellett található.

Aion - Érkezik Amerikába az 5.8

A másik új insta Frozen Monolith (Amerikai szervereken ez a neve) lesz, ahol Captain Nergal-al kell megküzdenünk, evolution matik, Spinel Coin, Elite Legionary’s Set és mindenféle hasznos holmik lehetnek a jutalmunk.

Az EU szerverekre érkezéséről egyelőre nincs hír, de nem valószínű, hogy sokat kell még rá várnunk. A frissítéssel kapcsolatos további információkat majd a patch note közzététele után adunk.

Ami a 6.0-át illeti úgy tűnik Amerikába legkorábban tavasz magasságában érkezhet meg. Azt már tudjuk, hogy jelentős változásokat hoz magával, ezeknek a részleteire hamarosan kitérünk majd. Addig is várjuk a gondolataitokat azzal kapcsolatban, hogy miben kéne változnia az Aion-nak szerintetek.

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat sem a Facebook-on.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár