Aion – Egyiptomi témájú Event indul!

A végeláthatatlan ilyen-olyan XP/AP növelő semmitmondó eventek után végre érkezett egy izgalmasabbnak tűnő is az Aion világába.

Aion - Egyiptomi témájú Event indul!

Az Ancient Mystery event a holnapi napon indul, azaz Június 13-án és egészen Július 7-ig tart majd. Az event keretin belül titokzatos szörnyekkel kell megküzdenünk, amelyek Atreia világára törtek egy téren és időn átívelő Riften keresztül. Cleo királynő és Ramses király szintén a Daevák földjére került. Segítenünk kell a királyi párnak, hogy visszatérhessenek a saját idejükbe, amiért cserébe értékes tárgyakat és XP-t ajándékoznak nekünk. A tárgyak között megtalálhatóak a következők: Greater Stigma Bundle, Bundle of Illusion Godstones, +11 Manastone Bundle, Magic Stone of Level Reduction (100%), Superior Upgrade Serum.

Aion - Egyiptomi témájú Event indul!

Nézzük hogyan működik a dolog.

  • Csináld meg a küldetést, amit Cleo királynő és Ramses király ad neked.
  • Old meg a Sphinx rejtélyét, hogy szerezz értékes Life Cube-okat.
  • Győzd le Anubist, a szörnyek vezérét, a többi boss-al együtt és vedd el a lelküket.
  • Váltsd át a lelkeket, amiket összegyűjtöttél a különféle jutalmakra és XP-re

Aion - Egyiptomi témájú Event indul!

Hogyan szerezzünk friss lelkeket?

Öld meg a gonosz Anubist, nyisd ki az eventes Cube-okat, győzd le az insta boss-okat, vagy természetesen ahogy az lenni szokott az Aion Shop-ból is megveheted a lelkeket közvetlenül. 1 lélekért cserébe Ramses király ad neked egy Ancient Relic tárgyat, amiben különféle hasznos dolgokat találhatsz. Cleo királynő 1 lélekért cserébe 10 millió XP-t ad, vagy 10 lélekért 110 millió XP-t.

Aion - Egyiptomi témájú Event indul!

A Sphinx

Minden héten 3 Life Cube-ot kaphatsz a Sphinx-től. Ezeket csak a megfelelő kulccsal tudod kinyitni. Ha online vagy a játékban, akkor 30 percenként kapsz egy “Bundle of Keys” tárgyat. Ebből maximum 6-ot kaphatsz egy nap. Ezek használatával szerezhetsz 1-1 véletlenszerű kulcsot. Ezenkívül az insta boss-ok is dobhatnak ilyen tárgyat.

Természetesen a Life Cube-ok megfelelő kulcsait is megtalálhatjátok az Aion Shop-ban.

Anubis és az ő szörnyei

Harcolj a titokzatos szörnyekkel, amelyek Nosra és Esterra területein bukkannak fel és nem szűkölködnek az elegendő mennyiségű XP adásban sem. Közvetlenül nekimehetsz Anubisnak is. Anubis naponta hatszor jelenik meg este 7-től 20 percenként egészen este 9-ig. Ha sikeresen legyőzöd, akkor 1 lelket tudhatsz a magadénak.

Nézzük a jutalmakat:

Aion - Egyiptomi témájú Event indul! Aion - Egyiptomi témájú Event indul!

Ha további hírekre és infókra vagytok kíváncsiak ne felejtsétek el likeolni az Aion Hungary Facebook oldalunkat.