Aion – Daeva Care második menet

A Gameforge nagy ötlete a Daeva Care kampány, hogy az Aion-t még inkább játékosbaráttá tegyék. Ebbe eddig beletartozott az xp növelés és a Holy Upgrade Serum, All-Powerfull Enchantment Stone lvl66+ instákba való berakása. Ez a kampány most bekerült a második fázisba.

Aion - Daeva Care második menet

A második fázis július 5-től lesz elérhető, és a következő változások lesznek benne.

Állandó drop rate növelés

Az NCSOFT csökkentette a drop rate-et Nosra és Esterra területeken a botokkal vívott harc miatt. Azonban Európában jóval kevesebb probléma van a botokkal (a gameforge szerint), ezért egy folyamatosan fenntartott drop rate növelést indítanak el, ami első lépésben 50%-al növeli a drop-ot Nosra és Esterra területeken. Ezután megfigyelik és kielemzik a reakciókat és eszerint döntenek a továbbiakról.

Két hetente Kumuki event

A Kumuki event mostantól két hetente, egy héten át fog tartani. A sűrűségre való tekintettel a jutalmak nem lesznek annyira jók, mint eddig, de hasznosak lesznek.

Dupla belépő Runatorium Ruins-ba

A Gameforge rájött, hogy mi is annyira szeretjük Runatorium Ruins-t mint ők. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy a Gold Pack-al rendelkező játékosok egy alkalom helyett mostantól két alkalommal mehetnek be.

A Gameforge reméli, hogy ezekkel a változásokkal sikerült ismét javítani a játékélményen.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el követni az Aion Hungary facebook oldalát sem.