Aion – Búcsúzzunk el Reshantától

Egyre többet tudunk az Aion 6.0-ás frissítéséről és egyre inkább érdemes odafigyelni, mert a 6.0-tól kezdve új időszak kezdődik a játék történetében.

Aion - Búcsúzzunk el Reshantától

Statokat vonnak össze, az egész kereskedelmet átírják az új valuta rendszerrel, és ne feledkezzünk meg a rengeteg térkép törléséről sem, no meg a class-ok megreformálásáról sem. Most azonban már tudjuk azt, ami sejthető volt eddig is, ha másból nem is a Flight Pontok törléséből, vagy hogy a Divine Siegre Core-ba csak teleporttal lehet majd bejutni.

Viszlát Reshanta! A 6.0 új trailere elég egyértelműen megmutatja, hogy mi is történik Reshanta-val. Konkrétan rázuhan Atreira-ra. Viszlát Reshanta!

A fórumon volt egy bejegyzés, amiben valaki az orosz Aion community menedzserére hivatkozva azt állítja, hogy bár Reshanta eltűnik, de csak ideiglenes. A későbbi frissítésekben teljesen átdolgozva visszakapjuk majd. Bízzunk benne.

Kiadták az Elyos és az Asmo oldal új prológus videóit is és megtaláltuk a 6.0 sound trackjét is, aminél szívszorítóbbak Aion-ban még nem hallhattunk.

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat sem a Facebook-on.