AionHírekKiemeltMMORPG

Aion – Búcsúzzunk el Reshantától

Egyre többet tudunk az Aion 6.0-ás frissítéséről és egyre inkább érdemes odafigyelni, mert a 6.0-tól kezdve új időszak kezdődik a játék történetében.

Aion - Búcsúzzunk el Reshantától

Statokat vonnak össze, az egész kereskedelmet átírják az új valuta rendszerrel, és ne feledkezzünk meg a rengeteg térkép törléséről sem, no meg a class-ok megreformálásáról sem. Most azonban már tudjuk azt, ami sejthető volt eddig is, ha másból nem is a Flight Pontok törléséből, vagy hogy a Divine Siegre Core-ba csak teleporttal lehet majd bejutni.

Viszlát Reshanta! A 6.0 új trailere elég egyértelműen megmutatja, hogy mi is történik Reshanta-val. Konkrétan rázuhan Atreira-ra. Viszlát Reshanta!

A fórumon volt egy bejegyzés, amiben valaki az orosz Aion community menedzserére hivatkozva azt állítja, hogy bár Reshanta eltűnik, de csak ideiglenes. A későbbi frissítésekben teljesen átdolgozva visszakapjuk majd. Bízzunk benne.

Kiadták az Elyos és az Asmo oldal új prológus videóit is és megtaláltuk a 6.0 sound trackjét is, aminél szívszorítóbbak Aion-ban még nem hallhattunk.

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat sem a Facebook-on.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár