Aion – Benézhetünk a kulisszák mögé az új classal kapcsolatban, persze csak koreaiul.

Az NCSoft feltöltött egy új videót az éjszaka, amelyben beleshetünk a kulisszák mögé az Aion-ban hamarosan megérkező új classal kapcsolatban.

Aion - Benézhetünk a kulisszák mögé az új classal kapcsolatban, persze csak koreaiul.

Persze az egész koreai, így nem sokra megyünk vele, de azért érdemes végignézni, hogy eredetileg milyen tervek voltak az új karakterre vonatkozóan. A videóból megtudhatjuk, hogy az egyik legnehezebb dolog a tervezésnél a karakter megjelenése volt és számos ötlet került elő amelyet később elvetettek, mivel úgy érezték, hogy nem az a megfelelő irány. Természetesen alapként a Bard karaktert vették, amely zenéjével és dallamaival változtatja meg a világot. Az új class egy amolyan lázadó karakter lesz, aki a saját színeire festi majd a világot.

A tervezési fázis során a karakter fegyvere is sokat változott, ez elég jól lejön a videóban. Annyit már tudunk az új class-ról, hogy a neve “채화성” lesz hivatalosan és szándékosan tervezték meg teljesen másképp, mint azt vártuk volna, mert úgy érezték, hogy kell valami rendkívül eltérő, hogy kicsit felrázza a játékot. Az új class csapatban fog majd igazán nagyot durrantani, hiszen akár 200%-al is képes lesz megnövelni a csapata erejét. Hogy ez mennyire lesz jó, ha igaz lesz, azt nem tudom.

Aion - Benézhetünk a kulisszák mögé az új classal kapcsolatban, persze csak koreaiul.

November 28-a még odébb van és állítólag minden nap érkezik majd valami infó addig is, a nagy frissítéssel kapcsolatban.

Ha további hírekre és infókra vagytok kíváncsiak ne felejtsétek el likeolni az Aion Hungary Facebook oldalunkat.