Aion – 6.0 új infók érkeztek

Frissítették a koreai Aion honlapját, és felkerült néhány új infó a hamarosan érkező 6.0-ról. Kaptunk néhány rövid videót az új területről, elvétve néhány képet és némi információt is a változásokról.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Az új terület első ránézésre nyomokban Katalam-ot tartalmaz, ami nagyon jó hír azoknak, akik szerint nem volt túl jó ötlet anno megszabadulni azoktól a területekről. Már korábban fel voltak töltve a videók, viszont nem valami jó minőségben. Azonban most by_SiD-nek hála egyben megnézhetjük mindet. Egy laza és gyors betekintést kapunk az új területre Lakrun-ra, ahol még szemfülesnek sem kell lennünk ahhoz, hogy felfedezzük az új Fortress-t és Garrison-okat. Fél perc erejéig láthatjuk az új instát Prometon Workshop-ot is, ami egy csapatos insta, ahol vissza kell foglalnunk az egész helyet a Jotun-októl.

Egy rövid videóban egy hatalmas szörnyet is láthatunk, ami a számos kihívás egyike lesz az új területen.

A honlapra felkerült némi elenyésző információ az új Daevanion skill rendszerrel kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban annyit tudható, hogy meglesz a képességünk arra, hogy a már meglévő skilljeink átalakítsuk egy erősebb verzióra, ami különböző hatásokat is ad majd a skillre nekünk.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Egy új transzformációs rendszert is belebegtettek, amiről szintén nem sokat tudni még, de legalább valamennyire kárpótol minket ez a 8 másodperces videó.

Kaptunk képeket az új Ancient, Legendary és Unlimited fokozatú felszerelésekről is.

Kiraktak egy képet is a fejlesztési felületről, annak érzékeltetésére, hogy egyszerűsítették az enchant-ot és a manastone rendszert.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Bekerül egy teljesen új beváltható tárgy is a Quna. Ennek segítségével ritka tárgyakat vásárolhatunk a Shugoknál.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

A karakterek statjait is egyszerűsítették és egy új “felhasználó barátibb” felületen tudjuk majd nyomon követni ezután. Minden class-nak egyedi jellemzői lesznek, amik különböző tulajdonságokkal járnak majd.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Fejlődés

A szintezéssel kapcsolatban most már biztos, hogy a szinthatár 80-ra nő és a LvL 75-ig szükséges XP mennyiségét csökkentik. A szintezési folyamat összesen 5 térképre fog koncentrálódni, aminek pontos eloszlását az alábbi kis képen láthatjátok.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Lakrum az új közös térkép, ahova 76-os szinttől léphetünk be és vehetünk részt a raidekben és a Garrison-ok nyújtotta tartalomban. A térkép közepén várhatóak a nagy csaták. A térképen szétszórva artifact-ok és bázisok találhatóak, amiket elfoglalva, újabb feladatokat kaphatunk. Összegyűjtve a küldetésekből származó jutalmakat, beválthatjuk azokat az új upgrade alapanyagokra, amik az új ruhák fejlesztéséhez szükségesek.

A csaták pörgősebbé tétele érdekében a bázisokra teleport érhető el és számos windstream is található a térképen, ami taktikai előnyhöz juttathat minket.

Speciális szörnyek is megjelennek különböző helyeken Lakrun-ban napi és heti bontásban. Ezek legyőzésére 6 illetve 48 fős csapatokkal tudunk menni és különféle manastone-okat, PvE Enchant Stone-t és Stigma Enchant Stone-t dobhatnak.

Siege

Minden kedden, csütörtökön és szombaton 22 órakor fortress siege lesz Lakrun-ban. Az a frakció, amelyik elpusztítja a kaput és a belső védelmet foglalja el a fortot. Nem lesz fort reset a siege előtt. A kapott ponttól függően a siege jutalma lehet PvP Enchant Stone, Honour Pont, Abyss pont és PvP fejlesztési tárgyak. A jutalom a személyes részvételen alapszik, így érdemes lesz aktívnak lenni.

Divine Fortress minden vasárnap 22 órakor válik támadhatóvá és egy portálon keresztül válik elérhetővé Lakrun-ból. Más változás nem érte Divine Fortress-t, azonban felmerül a kérdés, ha egy portálon keresztül válik csak elérhetővé a Siege, akkor vajon Reshanta is törlésre kerül?

A már meglévő battlefield-ek átszervezésre kerülnek. A frissítés után 3 Dredgion, Runatorium és a Neviwind Canyon marad, valamint az Arena of Discipline, Arena of Cooperation és a Gold Arena. Minden más battlefield, aréna és training aréna törlésre kerül.

Insták

Makarna, Divine Tower, Garden of Knowledge, Mirash Sanctuary, Narakkalli áthelyezésre kerül Lakrum-ba. Tower of Challange egy idő alapú 20 szintes hely lesz, ahol minden szint után egyre nagyobb kihívással kell majd szembenéznünk.

Prometon Workshop lesz egy új insta, ahol a csapatjáték és a csapattagok közti kommunikáció fontosabb lesz mint valaha.

Steel Wall Bastion, Katalamize, Library of Knowledge és a 65 feletti insták, amelyek nem kerültek áthelyezésre Lakrun-ba, eltávolításra kerülnek.

Makarna nehézsége megnő, Garden of Knowledge 3 fős lesz és Narakkalli 6 fős

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat sem a Facebook-on.