AionHírekKiemeltMMORPG

Aion – 6.0 új infók érkeztek

Frissítették a koreai Aion honlapját, és felkerült néhány új infó a hamarosan érkező 6.0-ról. Kaptunk néhány rövid videót az új területről, elvétve néhány képet és némi információt is a változásokról.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Az új terület első ránézésre nyomokban Katalam-ot tartalmaz, ami nagyon jó hír azoknak, akik szerint nem volt túl jó ötlet anno megszabadulni azoktól a területekről. Már korábban fel voltak töltve a videók, viszont nem valami jó minőségben. Azonban most by_SiD-nek hála egyben megnézhetjük mindet. Egy laza és gyors betekintést kapunk az új területre Lakrun-ra, ahol még szemfülesnek sem kell lennünk ahhoz, hogy felfedezzük az új Fortress-t és Garrison-okat. Fél perc erejéig láthatjuk az új instát Prometon Workshop-ot is, ami egy csapatos insta, ahol vissza kell foglalnunk az egész helyet a Jotun-októl.

Egy rövid videóban egy hatalmas szörnyet is láthatunk, ami a számos kihívás egyike lesz az új területen.

A honlapra felkerült némi elenyésző információ az új Daevanion skill rendszerrel kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban annyit tudható, hogy meglesz a képességünk arra, hogy a már meglévő skilljeink átalakítsuk egy erősebb verzióra, ami különböző hatásokat is ad majd a skillre nekünk.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Egy új transzformációs rendszert is belebegtettek, amiről szintén nem sokat tudni még, de legalább valamennyire kárpótol minket ez a 8 másodperces videó.

Kaptunk képeket az új Ancient, Legendary és Unlimited fokozatú felszerelésekről is.

Kiraktak egy képet is a fejlesztési felületről, annak érzékeltetésére, hogy egyszerűsítették az enchant-ot és a manastone rendszert.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Bekerül egy teljesen új beváltható tárgy is a Quna. Ennek segítségével ritka tárgyakat vásárolhatunk a Shugoknál.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

A karakterek statjait is egyszerűsítették és egy új “felhasználó barátibb” felületen tudjuk majd nyomon követni ezután. Minden class-nak egyedi jellemzői lesznek, amik különböző tulajdonságokkal járnak majd.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Fejlődés

A szintezéssel kapcsolatban most már biztos, hogy a szinthatár 80-ra nő és a LvL 75-ig szükséges XP mennyiségét csökkentik. A szintezési folyamat összesen 5 térképre fog koncentrálódni, aminek pontos eloszlását az alábbi kis képen láthatjátok.

Aion - 6.0 új infók érkeztek

Lakrum az új közös térkép, ahova 76-os szinttől léphetünk be és vehetünk részt a raidekben és a Garrison-ok nyújtotta tartalomban. A térkép közepén várhatóak a nagy csaták. A térképen szétszórva artifact-ok és bázisok találhatóak, amiket elfoglalva, újabb feladatokat kaphatunk. Összegyűjtve a küldetésekből származó jutalmakat, beválthatjuk azokat az új upgrade alapanyagokra, amik az új ruhák fejlesztéséhez szükségesek.

A csaták pörgősebbé tétele érdekében a bázisokra teleport érhető el és számos windstream is található a térképen, ami taktikai előnyhöz juttathat minket.

Speciális szörnyek is megjelennek különböző helyeken Lakrun-ban napi és heti bontásban. Ezek legyőzésére 6 illetve 48 fős csapatokkal tudunk menni és különféle manastone-okat, PvE Enchant Stone-t és Stigma Enchant Stone-t dobhatnak.

Siege

Minden kedden, csütörtökön és szombaton 22 órakor fortress siege lesz Lakrun-ban. Az a frakció, amelyik elpusztítja a kaput és a belső védelmet foglalja el a fortot. Nem lesz fort reset a siege előtt. A kapott ponttól függően a siege jutalma lehet PvP Enchant Stone, Honour Pont, Abyss pont és PvP fejlesztési tárgyak. A jutalom a személyes részvételen alapszik, így érdemes lesz aktívnak lenni.

Divine Fortress minden vasárnap 22 órakor válik támadhatóvá és egy portálon keresztül válik elérhetővé Lakrun-ból. Más változás nem érte Divine Fortress-t, azonban felmerül a kérdés, ha egy portálon keresztül válik csak elérhetővé a Siege, akkor vajon Reshanta is törlésre kerül?

A már meglévő battlefield-ek átszervezésre kerülnek. A frissítés után 3 Dredgion, Runatorium és a Neviwind Canyon marad, valamint az Arena of Discipline, Arena of Cooperation és a Gold Arena. Minden más battlefield, aréna és training aréna törlésre kerül.

Insták

Makarna, Divine Tower, Garden of Knowledge, Mirash Sanctuary, Narakkalli áthelyezésre kerül Lakrum-ba. Tower of Challange egy idő alapú 20 szintes hely lesz, ahol minden szint után egyre nagyobb kihívással kell majd szembenéznünk.

Prometon Workshop lesz egy új insta, ahol a csapatjáték és a csapattagok közti kommunikáció fontosabb lesz mint valaha.

Steel Wall Bastion, Katalamize, Library of Knowledge és a 65 feletti insták, amelyek nem kerültek áthelyezésre Lakrun-ba, eltávolításra kerülnek.

Makarna nehézsége megnő, Garden of Knowledge 3 fős lesz és Narakkalli 6 fős

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat sem a Facebook-on.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár