AionHírekKiemeltMMORPG

Aion – 6.0 statok összevonása és törlése, minion és valuta rendszer változások

További infók láttak napvilágot az Aion 6.0-ás frissítéséről a játék koreai honlapján. Számos statot egybeolvasztanak és sokat törölnek is. A Minion rendszer is átesik némi változáson, ahogy a játékosok közti kereskedelem is. De nézzük szép sorban. Aki az előző cikket nem olvasta, itt megtalálja.

Számos jelenlegi játékbeli statot egybeolvasztanak a játék egyszerűbbé tétele végett. Például a Magic Attack és a Magic Boost összevonásra kerül és egyszerűen csak Magic Attack-ként fog a továbbiakban megjelenni. Hasonlóan a Magic Defense és a Magic Suppression esetében is csak a Magic Defense marad meg.

Aion - 6.0 statok összevonása és törlése, minion és valuta rendszer változások

Az összevonás mellett törölnek is statokat, szintén az egyszerűsítés jegyében, mivel minél több a stat, annál nagyobb a komplexitás is. Ennek érdekében az alig használt értékek eltávolításra kerülnek. A Flight Points eltávolítása felveti a kérdést, hogy vajon a repülést is megszüntetik? Nos semmi sincs kizárva, de valószínűbb, hogy csupán csak nem lesz többet szükség tovább a repülési időre a repüléshez.  Az eltávolításra kerülő statok a következők.

Aion - 6.0 statok összevonása és törlése, minion és valuta rendszer változások

A Minion-ok is átesnek némi átalakításon, mivel elég sok visszajelzés érkezett velük kapcsolatban. Az NCSOFT úgy döntött, hogy a PvP-hez kapcsolódóan átvizsgálják a Minion-okat és igazítanak a PvP-ben okozott sebzésükön. Az értékeik úgy lesznek meghatározva, hogy a PvP küzdelem ne függjön attól, hogy valaki használ-e Minion-t vagy sem. További információkat ezzel kapcsolatban az elkövetkező hónapokban fognak nyújtani.

Aion - 6.0 statok összevonása és törlése, minion és valuta rendszer változások

Úgy tűnik lesz némi változás a kereskedelmi rendszerben. Eddig ugye mindenki megvehetett bármit, amire volt pénze. Ennek eredményeképp rendkívül kényelmes volt minden, ha volt pénzünk. A frissítés után a Kinah átalakul egy új valutává a Golden Bar-rá, amivel megindul egy új Kinah életútja. Ez az új Kinah nem lesz átadható és csak a karakterhez fog tartozni. nem lesz lehetőség más játékosokkal kereskedni vele. Azonban néhány tárgy, mint például a gyártási alapanyagok továbbra is átadhatóak lesznek. Ez a rendszer egyébként nagyon hajaz a Black Desert Online-ban található rendszerre, ahol teljes mértékben ki van zárva a játékosok közti közvetlen kereskedelem. Hogy ez jó vagy sem, azt mindenki döntse el maga.

Olyan tartalom létrehozás a céljuk, ahol a szükséges Kinah-ot össze lehet gyűjteni és szükség esetén megfelelő módon fel is lehet használni. A jövőben a Kinah-ot szörnyekből, tárgyak eladásából, küldetésekből stb lehet majd szerezni. Felhasználni pedig a teleportálásra, soul heal-re, és fogyóeszközök vásárlásához lehet majd használni javarészt. Enchantment Stone-t siege-eken, fejlesztési alapanyagokat pedig további eseményeken lehet majd szerezni.

Az fő küldetések végrehajtása után lehetőség lesz vásárolni felszerelést és fejlesztési alapanyagokat. Lehet majd szerezni olyan tárgyat ami a manastone slotok megnyitására szolgál. A PvP felszerelés fejlesztéséhez szükséges alapanyagokat pedig siege-eken és battleground-okon keresztül lehet majd megszerezni.

Ha érdekelnek az Aion-al kapcsolatos hírek ne felejtsd el likeolni az Aion Hungary oldalunkat sem a Facebook-on.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár