A World of Warcraft Classic pont olyan lesz, mint amilyennek megismertük

A Blizzard nemrég eldöntötte, hogy melyik patch-el fogja indítani a World of Warcraft Classic verzióját, és ugyebár bejelentették, hogy az 1.12 “Drums of War” frissítés lett a nyertes. Nem véletlenül választották ezt a bizonyos verziót, hisz talán ez hozza el a legkomplexebb Vanilla WoW tartalmat.

A World of Warcraft Classic pont olyan lesz, mint amilyennek megismertük

Most az is kiderült, hogy a régi veteránoknak nem kell aggódniuk a játék külleme miatt, ugyanis a World of Warcraft Classic visszatér a régi modellekhez és animációkhoz. Ez az információ egy Blizzard által kiadott álláshirdetésben jelent meg, amelyre a fejlesztő most keres alkalmazottakat. A szakember munkája az lesz, hogy helyreállítsa a világ eredeti megjelenését, melyért annyira oda volt a világ.

A World of Warcraft Classic pont olyan lesz, mint amilyennek megismertük

“Vágysz arra, hogy visszautazz egy Azeroth-ba, ahol még nem volt Mists of Pandaria és nem törte meg a világot Deathwing? Amikor még a ködtől nem láttál a távolba és az időjárás éppen csak bekerült? Kedves emlékeid vannak a régi karakteranimációkról és a varázslatok effektjeiről? Tudsz nekünk segíteni abban, hogy visszaállítsuk ezt a régi megjelenést a modern motorunkon?” -Blizzard

Ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a Blizzard végül az új animációkkal és karaktermodellekkel indítja el a klasszikus WoW szervert, de persze ennek nem mindenki örülne.