A Warframe jövőjéről – TennoCon 2018

Az idei TennoCon eseményen a Digital Extremes studio csapata sok mindent felfedett a multiplayer akciójáték, a Warframe jövőjéről. Bejelentésre került például a játék Nintendo Switch változata. Ez nem csak a játék közönségét bővíti majd ki, hanem a konzol tulajdonosainak lehetővé teszi, hogy akárhol élvezhessék a Warframe-et.

A Switch-es portért a Panic Button nevű cég felel, akik már korábban is dolgoztak nagyobb játékok átalakításán, mint például a Wolfenstein 2, a DOOM és a Rocket League Switch portjain. Bár a kiadás dátuma még nem ismert, a fejlesztők ígéretet tettek arra, hogy ez hamarosan megtörténik. Ezen kívül a TennoCon-on a Warframe alkotói bemutatták a további fejlesztési terveiket, és jött néhány videó a közelgő tartalomról.

Jelenleg a Fortuna frissítést várhatjuk, aminek köszönhetően a Vénusz felszínét fedezhetjük majd fel és a Codename: Railjack is fejlesztés alatt áll. Hamarosan átvehetjük majd az irányítást az űrhajók felett, ami egy teljesen új irányba viszi majd el a Warframe-et. Itt van pár további bemutató videó ezekről.