A Travian Games két új játékon dolgozik: 4Sight és Startrail Destiny

A Travian Games két új, jelenleg még fejlesztés alatt álló játékot mutatott be. A 4Sight egy valós idejű, PvP alapú, taktikai csapatjáték lesz, míg a Startail Destiny egy csapat alapú űrhajós játék.

A Travian Games két új játékon dolgozik: 4Sight és Startrail Destiny

A 4Sight egy független ukrán stúdióval, a Shadow Masters-el együttműködve készítik, míg a Startail Destiny-t házon belül hegeszti a Travian Games. Mindkét játék megjelenését 2019-re tervezik PC-n, viszont már az idei Gamescom-on bemutatják majd őket.

A Travian Games filozófiája az, hogy mély, komplex és közösség által működtetett játékokat hozzanak létre. A 4Sight és a Startail Destiny multiplayer címek is ezen filozófia mentén haladnak majd. A 4Sight egy valós idejű csapat alapú taktikai PvP játék, ami  közeljövőben játszódik és izometrikus nézetben játszható. A játékosok négy halálos zsoldosból álló csapatot irányíthatnak és küzdhetnek online meccseken. A csapattagok mindenféle formában és méretben kialakíthatóak és összesen 6 class közül választhatunk majd. A játékosok személyre szabhatják katonáikat, felszerelhetik őket különféle tárgyakkal és egyedi képességekkel, valamint fegyverekkel.

A Startail Destiny-ben a játékosok átveszik a parancsnokságot az általuk kiválasztott űrhajó felett és 5v5 harcokban bizonyíthatják rátermettségüket. A harcok során értékes erőforrásokat szerezhetnek, amelyek felhasználásával több százféle módosítást hajthatnak végre az űrhajójukon. A játékban a felfedezés mindent megváltoztat, ráadásul az óriási anyahajók segítségével pillanatok alatt el lehet jutni más galaxisokba, ahol folytatódhat a felfedezés és a harc.

A 4Sight weboldalát itt érhetitek el, míg a Startail Destiny-ét ide kattintva.