A Riot dolgozik egy játékon ami nem a LoL, de mégis valami nagyobb!

Egy speciális ‘Ask Riot’ videóban a League of Legends vezető játéktervezője Andrei ‘Meddler’ Von Room is megerősítette a hírt, miszerint a Riot’ csapata egy teljesen új játékon dolgozik.

A Riot dolgozik egy játékon ami nem a LoL, de mégis valami nagyobb!

Az, hogy a Riot dolgozik egy új játékon, már régóta terjeng az interneten mint egy monda, viszont most meg is erősítették, habár a meglepetés ereje nem volt az igazi, hiszen ez volt a Riot legrosszabbul őrzött titka.

Már konkrét jelek utalnak arra, hogy a Riot hamarosan egy nagy bejelentést tehet. Merrill egy exkluzív interjút adott az Variety-nek a tervekkel kapcsolatban, viszont Van Room utolsó hozzászólása egy videó formájában jött, melyet a League of Legends hivatalos YouTube csatornájára töltöttek fel. A videó végén található az a bizonyos pillanat (melyet lentebb elértek), de ez csak az első volt a direkt utalásokból amely LoL rajongótáborát célozta meg, miszerint új játék van a láthatáron.

A videóban Van Room mellett többen helyet kaptak, mint például a játékmenet producer Jedsica ‘Safelocked’ Nam, a vezető champion tervező Ryan ‘Reav3r’ Mireles és a karakterek személyiségért felelős vezető producer Anna ‘Supercakes’ Donlon.

A videó végén elhangzik egy kérdés miszerint “miért Riot Game(S) a cég neve amikor csupán egyetlen játékuk van? …esetleg a jövőben új játék kerülhet megjelenésre?” Erre ‘Safelocked’ annyit mondott csak, hogy “rejtély”, de Meddler annyival elintézte ezt, a kamerába nézve, hogy: “igen”.

Ez a játék lehet bármi a League of Legends világából, korábban pletykák szálltak tova amikor Meddler a saját Twitter fiókján írt egy League of Legends MMO-ról mint elképzelésről, de mindaddig ameddig nem látjuk a játékot a saját szemünkkel addig bárki szabadon találgathat, fantáziálhat vele kapcsolatban, de ami biztos az az, hogy a Riot dolgozik valami új címen amit bármikor bemutathatnak a nagyközönségnek.

Ti mit gondoltok szerintetek milyen játékon dolgoznak?