FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

A PUBG Corp. beperelte a NetEase-t a PUBG klónok miatt!

A PUBG Corp. és a PUBG-t fejlesztő Bluehole fogta magát és nemrég pert indított az észak-kaliforniai bíróságon a kínai NetEase el szemben.

Az ok a PUBG klónok, amiket a NetEase fejlesztett, mint például a Knives Out és a Rules of Survival. A PUBG Corp állítása szerint a játékok “hasonló vizuális és hangelemekkel bírnak”, mint a PlayerUnkown’s Battlegrounds. Mielőtt valaki megkérdezné a Fortnite nem szerepel a perben.

A PUBG Corp. beperelte a NetEase-t a PUBG klónok miatt!
PUBG térkép
A PUBG Corp. beperelte a NetEase-t a PUBG klónok miatt!
ROS térkép

A NetEase még nem nyilatkozott az ügyben, amit egyébként majd 2018 július 18-án egy konferencia keretein belül kezdik el vizsgálni. A TorrenFreak által készített teljes dokumentációban a PUBG Corp. több vizuális összehasonlítást is végzett a 3 játék között és állításuk szerint a NetEase megsértette a szerzői és a kereskedelmi jogokat, valamint a tisztességtelen üzleti versenyt is megvalósította.

Szerintetek ki nyeri majd a pert?

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár