A Perfect World az idei E3-on mutatja be első Sandbox Mobil MMORPG-jét

Ha valami új kalandra vágysz majd az idei E3-on, akkor szerencséd van. A Perfect World ugyanis több új mobiljátékkal is készül a rendezvényre.

A Perfect World az idei E3-on mutatja be első Sandbox Mobil MMORPG-jét

Az E3-on mutatják be legújabb Sandbox mobil MMORPG játékukat, a ReEvolve-ot és egy új mobilra szánt Battle Royale játékot, a FarSide-ot. A ReVolve-ban a jövő nyitva áll előttünk, azonban a dolgok nem alakulnak túl jól az emberi faj számára. A háború, a pestis és a gonoszság a kihalás szélére sodorta az emberiséget. Egyetlen egy esélye marad az emberiségnek kikecmeregni ebből a helyzetből. Használniuk kell az időutazás technológiáját egy újabb, jobb jövő megteremtése érdekében. Két oldal közül választhatunk majd, amelyeknek merőben eltér az álláspontja mindenben. Használhatunk egy M.P.D. nevű fegyvert, ami képes mindent elnyelni a boss-okból, a vadon élő állatokból, ami segít nekünk újjáépíteni egy olyan világot, amilyet szeretnénk.

Lenyűgöző játékmenet, rendkívül részletes nyílt világ, ahol a jövő szó szerint a kezünkben van. A játék tartalmaz egy magával ragadó valós környezetet, amely tele van különböző ökoszisztémákkal, nappali/éjszakai ciklusváltással, változó időjárással és reális állati magatartás modellel. A játék egy olyan funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy új elemeket hozzanak létre és épületeket építsenek fel a természetben megtalálható erőforrások segítségével. Lehetőségünk lesz saját bázist felépíteni a játékban, ahol felhúzhatjuk saját házainkat, ültethetünk növényeket, állatokat tenyészthetünk és kiépíthetjük a védelmet az ellenséges szomszédok miatt. A játék PvE módjában hatalmas szörnyekkel küzdhetünk majd, míg a PvP módban élvezhetjük a Team Deatmatch és Solo tartalmakat.

A Perfect World az idei E3-on mutatja be első Sandbox Mobil MMORPG-jét

Ami pedig az új Battle Royale játékukat, a FarSide-ot illeti a szokásos vonalat követi majd. Nagy bejárható terep,  ami egyre kisebbre zsugorodik, korlátlan járműhasználat, mindenféle fegyver és túlélési eszköz. A játékban különféle képességeket is el lehet sajátítani, amelyek kapcsolódnak a fegyverhasználathoz, a vezetéshez, az úszáshoz és a természethez.