A Halo is élőszereplős sorozatot kap

Úgy tűnik, hogy a Halo végre megkapja azt az élőszereplős sorozat adaptációt, amiért a rajongók már évek óta könyörögnek. Egy tízrészes sorozat készül jövőre, és a Showtime-on fog megjelenni. A Halo adaptáción Steven Spielberg Amblin Television cége is dolgozik.

A Halo is élőszereplős sorozatot kap

A Halo sorozat forgatása jövőre kezdődik, de az előkészületek már idén végbemennek. A sorozat nem meglepő módon a Halo nevet viseli egyelőre, és a Showtime vezérigazgatója, David Nevins szerint, “ez lesz az eddigi legambiciózusabb sorozatunk”. A sorozat alapja nem más, mint a 26. századi emberek és földönkívüliek közti konfliktus.

A Halo is élőszereplős sorozatot kap

Egyszer már esett szó egy Halo sorozatról még 2013-ban, és akkor úgy volt, hogy maga Steven Spielberg fogja rendezni, de az ötletet akkor elvetették. Az első Halo játék óriási sikereket aratott 2001-ben, és azóta már több mint egy tucat játékkal bővült a franchise. A játékokból összesen 77 millió példány kelt el és nagyjából 5 milliárd dollárnyi bevételt hoztak.

A sorozat nagy valószínűséggel óriási sikert fog aratni, de sajnos arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor fog megjelenni. Egyre több könyv, játék, képregény és film kap élőszereplős sorozat adaptációt, aminek mi nagyon örülünk.