A Blizzard bejelentette, hogy mikor jön a BlizzCon 2018

Azóta, hogy a Blizzard Entertainment kihagyott egy BlizzCon évet, és megerősítette, hogy az éves esemény nem minden évben garantált, mivel nincsenek mindig új megjelenések, az értesítő e-mail mindig örvendetes meglepetésnek bizonyul. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő esemény idén november 2-án indul és 3-ig tart.

A Blizzard bejelentette, hogy mikor jön a BlizzCon 2018
Kép forrása: Polygon

A helyszín ismét az Anaheim Convention Center és a  jegyek két időpontban kerülnek eladásra: csütörtök, május 10 és május 12., szombat. Ez azt jelenti, hogy maradt még idő spórolni a csaknem 200$-os jegyre, amit amúgy nem lesz egyszerű megvenni, hisz ilyenkor nagyon hamar elkapkodják őket, ráadásul van, hogy az oldal sem bírja a túlterheltséget. És, hogy mit várhatunk ebben az évben? Mint mindig, láthatjuk a Blizzard mesterművek legjobb játékosait, mint például az Overwatch, a StarCraft II, a World of Warcraft, a Hearthstone és a Heroes of the Storms, amint minőségi küzdelmekben vesznek részt.

A Blizzard bejelentette, hogy mikor jön a BlizzCon 2018

Számíthatunk pár izgalmas bejelentésre is, de persze a Diablo III játékosok már talán feladták a reményt. Aki nem tud részt venni az eseményen, az vásárolhat virtuális jegyet is, aminek köszönhetően sok-sok kamerán keresztül követheti az eseményt online. Valószínűleg már izgatottan várjátok az idei BlizzCon-t, ahogy mi is, de még mielőtt erre tudnánk fókuszálni, nyár végén érkezik a World of Warcraft új kiegészítője, ami hasonló izgalmakat gerjeszt.