Hírek

9 éves lett a Webzen.com, ünnepeljünk mi is velük a Webzen játékokban!

A Webzen free-to-play játék portálja a kilencedik születésnapját ünnepli, mindenféle ajándékkal és kuponnal.

9 éves lett a Webzen.com, ünnepeljünk mi is velük a Webzen játékokban!

2009-ben a Webzen elindította az ingyenes online és mobil játékokat egybefogó szolgáltatását világszerte, a webzen.com portált. A szolgáltatásait sikeresen kiterjesztette Európára, Észak és Dél-Amerikára, Ázsiára. A kilencedik születésnap megünneplése alkalmából a Webzen ünnepi eseményeket kínál a MU Legend, a MU Ignition, a MU Online, a C9, a Flyff és a RappelZ játékokban. Kezdve az egyszerű XP boost-tal és gold drop növeléssel, ami egy egy speciális dungeon-al teljesedik ki, ahol a játékosok event bossokat találnak, amelyek megölésével értékes tárgyakat szerezhetnek. A részletes event leírást játékokra bontva megtaláljátok a webzen oldalán.

Továbbá számos médiafelülettel is partnerségre lépett eme jeles alkalomból, ahol ingyenes kupon kódokat szerezhetünk magunknak a mai naptól egészen május 8-ig. A megszerzett kódokat május 31-ig van lehetőség beváltani a MU Legend, MU Ignition, C9, Flyff és Rappelz játékokban. A médiapartnerek kilétét később osztják meg a hivatalos oldalukon és a Facebook oldalukon.

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár