A 84 éves nagyi majdnem minden Pokémont összegyűjtött már

Mióta megjelent a Pokémon GO, már több mint félmilliárdszor töltötték le szerte a világban. A játék akkora siker volt, hogy minden korosztály megtalálható az aktív játékosállományában.

A 84 éves nagyi majdnem minden Pokémont összegyűjtött már
forrás: youtube

Külön érdekesség azonban a 84. életévében járó Tan Nai Keow, aki Szingapúrban él és karácsonyra az unokájától kapott egy iPhone 7 Plus-t, és unaloműzőként idén márciusban kezdett el játszani a Pokémon GO-val. Elmondása alapján a játékkal abban a pillanatban elkezd játszani, ahogy kinyílik a szeme reggel, és csak vacsora után amikor megy le a nap akkor fejezi be.

Jelenleg 34-es szintű és azért játszik vele, mert a karakterek aranyosak, és amíg játszik vele nem érzi magát magányosnak. Jelenleg 370 különböző Pokémont fogott már be. Szingapúrból az összes fellelhetőt befogta már. Azt mondja nem érti az angol neveket, de ha lát egy madarat vagy egy kutyát, akkor csak egyszerűen befogja. Jelenleg a 35-ös szintre gyúr és leginkább arra használja a telefonját, hogy biciklizés közben Pokémonra vadásszon.

Egy tanulmány szerint a Pokémon GO játékosok általában barátságosabbak az átlagnál. Tan nagyi kiveszi a részét a közösségépítésben is és különféle eseményeket és csoportokat vezet, de a játék ad okot is az olyan embereknek mint ő, hogy ismerkedjenek és felvegyék a kapcsolatot más emberekkel.